La mare d’Àlex Casademunt, molt afectada, parla del dol i la publicació del seu disc pòstum

L'artista havia deixat preparat un 'single' abans de morir que, de moment, no volen que surti a la llum

Fa només un parell de dies, es filtrava la dràstica decisió que ha pres la família d’Àlex Casademunt un mes després de la seva mort. Podria haver estat un homenatge pòstum, però de moment han decidit paralitzar la publicació del single en el qual el cantant estava treballant abans de l’accident. Estan “massa abatuts” per donar llum verda a aquesta feina: “La cançó és un duet amb el seu germà Joan i estan tan fotuts que volen esperar, no estan preparats”.

Avui, la revista Semana ha parlat directament amb la mare de l’exconcursant d’Operación Triunfo. La dona reconeix que el dol està sent molt dolorós: “La seva absència… És molt complicat i tot és molt recent. No ens veiem amb prou forces per afrontar una promoció ara mateix. Preferim recuperar-nos abans que el disc vegi la llum. Ara només volem calma i no pensar en res més. No tenim moltes ganes, de moment no”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Europa Press

Unes declaracions que ha aprofitat per agrair les innumerables mostres d’estima que han rebut: “Estic molt agraïda amb l’estima. Ho agrairé eternament perquè no tinc paraules i us adoro a tots”.

El seu germà Joan, per la seva banda, tampoc no voldria fer cap passa endavant: “Està molt afectat, no té forces per fer la promoció perquè encara no és el moment”.

Nou comentari