El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així serà el concert homenatge a Àlex Casademunt: actuacions i absències destacades
  • CA

El germà d’Àlex Casademunt ha arribat a un acord amb la discogràfica del seu germà per organitzar un concert en homenatge a l’exconcursant d’OT. El català va perdre la vida fa un parell de mesos en un accident de trànsit i des de llavors la família i els amics s’han mostrat destrossats per la inesperada pèrdua. El pròxim 24 de juliol seran molts els companys de professió que actuaran al Wizink Center de Madrid en un concert que anomenaran Otra oportunidad, com l’últim single del cantant: “Serà una oportunitat per retrobar-nos amb ell tots els que l’estimàvem. No és un comiat, sinó una manera de recordar què ha suposat i què suposarà sempre en les nostres vides”, diuen a la revista Semana des de la companyia.

Entre els cantants participants destaca la presència dels seus companys d’edició: David Bustamante, Chenoa, Nuria Fergó, Manu Tenorio i Nina entre d’altres. Marta Sánchez, Roser i Merche també han volgut col·laborar amb la iniciativa.

Les tres grans absències? Les de David Bisbal, Gisela i Rosa: “Tenen concerts aquell dia i els hi és impossible. No podran estar-hi per problemes d’agenda. Ara bé, hi estaran presents a través d’un vídeo que es projectarà aquell dia perquè li tenien molta estima”. A més a més, tampoc no hi actuarà el controvertit exconcursant Juan Camus: “Amb ell ha estat impossible contactar… S’ha intentat de totes les maneres, fins i tot a través de la xarxa.

Cartell del concert en homenatge a Àlex Casademunt / Wizink Center

La família està coordinant tot el desplegament amb la productora: “Ho estem cuidant tot molt i els seus familiars estan supervisant totes les decisions. Tot età consensuat amb ells. No escatimarem en res, volem fer alguna cosa molt potent. Tot serà des del respecte, volem fer valer la figura d’Àlex com a artista”. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a les 11 del matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa