El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum la cançó pòstuma d’Àlex Casademunt
  • CA

L’accident de trànsit d’Àlex Casademunt ho va paralitzar tot. El cantant català perdia la vida el passat 2 de març, una mort inesperada que va colpir la família, amics i companys d’Operación Triunfo. Amb només 39 anys, el jove estava treballant en un nou single i tenia un munt de plans amb la seva discogràfica. Els familiars van decidir interrompre-ho tot durant un parell de mesos, però finalment ha sortit a la llum la seva cançó pòstuma.

Cadena 100 ha estrenat en exclusiva el tema poc abans de la seva publicació, una cançó que pertany l’àlbum que estava preparant. La revista Semana, per la seva banda, ha parlat amb la discogràfica per aportar detalls sobre aquesta última cançó d’Àlex: “La cançó s’anomena Otra oportunidad i s’estrenarà el divendres 23 d’abril. La va gravar a duo amb el seu germà Joan i estem segur que emocionarà els seus seguidors. Va ser Àlex qui la va escriure, una cançó preciosa que és un adéu al seu públic i a la seva gent. És el millor homenatge que se li podria donar i la que millor el podria definir. Àlex era algú superromàntic. Semblava dur, però era el noi més sensible del món. Tenia un cor gegant”.

En aquest tema, Àlex i el seu germà parlaven d’un amor que passa per alt els errors, que cura les ferides i que aposta per un perdó. La família ha donat permís perquè el tema surti a la llum, però el germà haurà imposat la condició de no concedir cap declaració: “Volem que la cançó parli per ella sola“.

Alex Casademunt, en una foto d'arxiu / Europa Press
Alex Casademunt, en una foto d’arxiu / Europa Press

No havien gravat videoclip, així que la discogràfica ha decidit recuperar un vídeo domèstic dels germans en els que apareixen cantant la cançó junts: “Hem fet un lyric molt maco que creiem que agradarà molt”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa