El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandra Rubio, molt enfadada amb Carmen Borrego: “No és una bona germana”
  • CA

El clan de Las Campos està travessant el seu pitjor moment. A la guerra de Carmen Borrego amb la seva neboda, Alejandra Rubio, ara s’hi suma el mal rotllo entre les germanes i filles de María Teresa Campos, Carmen i Terelu Campos. El fet que Carmen no defensi a la seva germana Terelu dels atacs que rep per part de Kiko Hernández mentre comparteixen plató a ‘Sálvame’, ha estat molt qüestionat. Alejandra Rubio reconeix que la seva mare ho està passant molt malament i ha confessat des del programa ‘Viva la vida’ com d’emprenyada està amb la seva tia pel mal que li està fent a la seva germana.

Terelu no va voler parlar d’aquest tema durant la tarda del dissabte, però no va poder evitar trencar a plorar després de rebre el suport dels seus companys de ‘Viva la vida’, fins i tot de la presentadora Emma García, que va arribar a dir que l’actitud de Kiko Hernández contra ella era mesquina. Això ha fet que Alejandra s’enfadés molt i s’ha mostrat molt categòrica amb la seva tia.

“Ahir em vaig enfadar molt. He estat molt tranquil·la, però no em dóna la gana callar-me. Em sembla tan vergonyós que la meva mare rebi això d’ella, és una vergonya. És la meva família i això no m’ho esperava. No és una bona germana, estic molt emprenyada, em sembla tan al·lucinant… el dia que s’adoni del que està fent… quina pena”, ha començat a dir. Però no s’ha quedat aquí.

“Ella no és conscient, està en una bombolla, cuidada, la tenen en un pedestal i s’aprofiten d’això perquè ella estigui forta. Quan s’adoni, ho passarà malament. A mi que no em defensi m’és igual, em fa mal la meva mare perquè sé que ho està passant malament i pateix. Ha arribat a un punt que mai vaig pensar que arribaria. He vist un canvi d’actitud en la meva mare que he dit ‘uf'”, ha dit la petita de les Campos.

A més, Alejandra Rubio ha insistit que no entén per què la seva tia Carmen abraça i té tan bona relació “amb una persona que ens fa tant de mal i és tan mala persona amb nosaltres…”, i ha confessat el que pensa de Kiko Hernández: “Per a mi, ell no és un amic de debò”. Per part seva, Matamoros ha demanat perdó a Terelu per haver gravat aquesta abraçada entre Carmen i Hernández, perquè va considerar que era un bon material però en veure que li ha fet tant de mal a Terelu, s’ha penedit d’haver-ho enviat a la direcció de ‘Viva la vida’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa