Alberto Chicote presenta la dona i revela que s’han compromès

Alberto Chicote és un dels xefs més populars de la televisió espanyola. Sense pèls a la llengua i amb un do innat per generar espectacle, el presentador avui és notícia per un tema que res no té a veure amb els fogons. Sempre s’ha mostrat molt reservat pel que fa la seva vida privada, un hermetisme que ha deixat de banda aquests últims dies de l’any. Actualment, es troba de promoció del programa especial per a la retransmissió de les campanades, les que protagonitzarà amb Cristina Pedroche. Estava parlant sobre aquest tema en el programa amb Roberto Leal quan canviaven de tema i, inesperadament, el xef s’obria a parlar de la seva parella.

Fins ara no se sabia pràcticament res d’ella, simplement se l’havia vist momentàniament en un programa antic de Chicote a La Sexta. Ara ha estat quan el presentador ha donat més detalls sobre una relació que manté des de fa gairebé 20 anys: “Em vaig casar una vegada i ara no sé molt bé què fer… Em plantejo tornar a casar-me i em sorprenc a mi mateix dient això, però sí. Tinc el tema al cap i no trigarem massa en fer-ho”.

La xicota es diu Inma Nuñez i surt amb ella des del 2004, quan ella era cap de sala del seu restaurant Nodo. Ell estava casat per llavors, però posteriorment va divorciar-se i va iniciar una relació sentimental amb Inma que el fa molt feliç. Junts han obert tres restaurants, el que demostra que la passió per la gastronomia és un punt fort de la seva unió.

Alberto Chicote i Inma, en un programa de La Sexta
La parella, captada pels fotògrafs en un passeig romàntic / Europa Press

Alberto Chicote ha mostrat a televisió la seva cara més romàntica, en confessar que té ganes de tornar a passar per l’altar per segellar la història d’amor amb ella: “En el moment en el que diguem vinga, doncs ho farem. Pensem que hauríem de dir-ho a la família perquè als meus pares els farà il·lusió i a la seva mare també”.

Nou comentari