El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat demolidor d’Alba Carrillo, que denuncia Telecinco

Alba Carrillo acaba d’anunciar que prendrà mesures legals contra Telecinco, la cadena en la que treballa. La col·laboradora de Ya es mediodía està farta del joc brut i de les acusacions que li dediquen sense cap mena de pietat. Els hi és igual que sigui tertuliana, ja que la deixen verda a ella i a la mare. Precisament l’últim atac a la seva progenitora ha estat el que li ha fet reaccionar. Cal recordar que María Patiño deixava caure que Alba havia estat infidel a la parella, el que feia que la mare la defensés i, així, s’iniciava una campanya contra elles. Alba Carrillo està farta de tot plegat i és per això que ha compartit un comunicat molt contundent: “Des de diversos programes de televisió han insinuat d’una forma ridícula, grotesca i de mal gust una sèrie de calúmnia i difamacions sobre la meva persona per inventar continguts amb l’objectiu d’augmentar l’audiència en els seus espais. Davant d’aquestes insinuacions, he pres les accions legals corresponents per frenar el que considero una cosa d’extrema gravetat”.

“Expresso el meu rebuig absolut a aquells treballadors dels mitjans de comunicació que es vanaglorien a través de la morbositat, del mal, de la destrossa basada en la falsedat, en la calúmnia i en la mentida per ferir i fer mal a les persones amb l’únic objectiu de poder aconseguir uns dígits més d’audiència en els seus espais. No tot val en aquests formats que alguns estan esprement fins a l’asfíxia dels seus personatges i protagonistes. No tot pot estar permès. Hi ha uns límits que s’han de respectar”, afegeix.

A més a més, aprofita per criticar la doble moralitat de la cadena. No pot ser que, per una banda, defensin Rocío Carrasco i es mostrin com abanderats del feminisme, i, alhora, deixin verda les dones: “No es pot permetre que ens mostrin o ens facin creure per una banda la seva denúncia, el seu rebuig i la seva disconformitat contra tot el que atempta contra les dones, tot enarborant la bandera del feminisme i, de manera paral·lela, actuïn promovent i potenciant, en diversos d’aquests espais, l’odi i el rebuig cap a la dona en virtut de la mentida. Quan nosaltres, les dones, treballadores, les mares i les filles tornem a casa, aquests comentaris i insinuacions vomitades en aquests espais televisius generen en el nostre entorn unes conseqüències devastadores que no es poden tolerar. Estem cansats d’unes campanyes només agafades amb pinces a favor de les dones”. Amb això queda clar que Alba Carrillo està molt enfadada amb la cadena en la que treballa, que ara haurà de decidir què fa amb ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa