El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amenacen María Patiño: “Sé que has estat infidel i tinc proves”
  • CA

Guerra bruta a Telecinco. María Patiño ha assenyalat la companya de cadena, Alba Carrillo, d’haver estat infidel a la seva parella. Tot venia per un polígraf de Lucía Pariente, la mare de l’Alba, que feia pensar que el nòvio de l’Alba l’hauria deixat en conèixer la seva infidelitat. La presentadora gallega investigava aquest cap de setmana qui podria ser l’amant d’Alba a Socialité, el que no feia gens de gràcia a la mare de l’Alba: “És un noi molt conegut, un treballador de Mediaset molt atractiu a qui jo admiro molt”, deien en el programa.

Davant d’això, la mare de la Carillo carregava contra el programa i, especialment, contra María Patiño: “Voleu que poso jo la foto del noi a qui es va brunzir María? Un noucasat, any 2019. La poso?“. Una amenaça que María Patiño denunciava públicament: “Vull que tothom sàpiga qui és Lucía Pariente. A mi no m’amenaça ningú i tots coneixereu les amenaces. Formo part de Mediaset i tots coneixereu el que estic vivint”. A la presentadora no li agradava que l’acusés de ser infidel al seu marit, amb qui es va casar fa un parell d’anys després de gairebé dues dècades de relació i un fill en comú. La seva fidelitat s’ha posat en dubte i no està disposada a permetre-ho.

I Lucía, la mare d’Alba Carillo, seguia defensant-se: “Paciència, que vaig per entregues. María i jo sabem que és veritat, potser sabem que això altre és mentida. Estic desitjant que surti la meitat i posar el d’ella per descomptar-me de tots vosaltres”. Unes paraules que precedien una altra crítica cap al programa de Telecinco que presenta Patiño: “Ho pilles? Estic fent més grossa l’expectació, com fa el seu programa”.

Una guerra entre dues persones molt importants de la cadena que podria acabar molt malament. María Patiño se sent insultada i assegura que no deixarà que aquesta amenaça passi per alt de ningú. Lucía Pariente, per la seva banda, demostra una vegada més que està disposada a tot per tal de defensar la seva filla dels atacs de la resta de col·laboradors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa