Alaska confessa l’anècdota que va viure amb Rocío Carrasco

Rocío Carrasco és el personatge del moment. I fins i tot la cantant Alaska ha explicat l’anècdota que va viure amb la filla de Rocío Jurado. Va ser durant el passat cap de setmana, quan la cantant i el seu grup Fangoria van amenitzar la gala dels premis Forqué i allà la dona de Mario Vaquerizo, que al seu pas per al catifa vermella va coincidir amb Alejandro Amenábar, va revelar com passarà aquest Nadal, segons publica la revista ‘Diez Minutos’.

“Passaré el Nadal amb la meva mare i amb la família de Mario, sempre ho fem així”, ha explicat, i ha afegit que la seva mare està “molt gran, però molt bé, i ens ho passem bomba juntes”. Ha estat a continuació quan ha parlat de Rocío Carrasco i del programa especial que farà Telecinco sobre l’herència oculta de Rocío Jurado: “Crec que com a troballa televisiva tot això no té preu, quan ho veig com a espectadora. Però si les persones tenen implicació amb el tema imagino que ho passen malament. Però com a comentarista, no té preu tot el que està passant”.

Rocío Carrasco desapareix de 'Sálvame' - Telecinco
Rocío Carrasco – Telecinco

I, seguidament, ha revelat l’anècdota amb la filla de Rocío Jurado: “Jo no la conec gaire a Rocío Flores. Però la primera vegada que la vaig veure ella anava amb la seva mare, estaven a l’aeroport, i portava unes ulleres pantalla de carrera i jo també, i quan ens fèiem petons s’escoltava ‘cloc, cloc’. I li vaig signar un autògraf, perquè era l’època de ‘La Bola de Cristal’. Ella és més petita que jo”.

Comentaris

    Periodisme d'elit. Desembre 14, 2021 | 10:28
    Quin missatge més profund!, quina història més colpidora! Aquesta nit no podré dormir.

Nou comentari