El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així hauria estat la nit d’amor de Makoke i Brad Pitt: realitat o ficció?
  • CA

Makoke ha protagontizat moltes hores de televisió recentment, però no pel mediàtic divorci de Kiko Matamoros, sinó per dues relacions que va tenir de jove que han sortit ara a la llum. El que més crida l’atenció, per això, és el nom d’aquests dos amants de la model. I és que ha assegurat que va tenir una aventura amb Julio Iglesias i amb Brad Pitt.

 

Parlem de dos dels sex symbols amb més repercussió internacional, el que col·loquen Makoke entre l’eterna llista d’amigues entranyables de les dues estrelles. Si bé fa uns dies es va dir que el representant de Julio Iglesias la demandaria per calúmnies, sembla que la història amb Brad Pitt seria més factible. 

 

Brad Pitt
| Europa Press

 

Després de molts dies relatant com hauria estat la seva trobada, ara a ‘Look’ han volgut fer una reconstrucció del moment mitjançant alguns testimonis d’aquell 25 de novembre del 1997. La revista ‘¡Hola!’ va publicar aquella setmana una fotografia de Pitt amb Mar Saura, una de les íntimes de Makoke. Però sembla que la model també hauria estat present en aquella festa.

 

Portada '¡Hola!'
 | ‘¡Hola!’

 

Però anem a pams. Tot hauria començat amb l’aterratge de Brad Pitt a Madrid per presentar la seva pel·lícula ‘Siete años en el Tíbet’. Per tal de celebrar l’èxit del film, va acudir a la presentació als cinemes Avenida. I quan va acabar la cerimònia, hauria posat rumb a la sala de festa Fortuny. 

 

A la tercera planta de la discoteca s’hauria organitzat una festa privada amb Brad i l’equip de la pel·lícula. Mar Saura no estava a aquell sopar, però Makoke hauria arribat amb les postres. Un grup de models -entre les quals estava Mar Saura- haurien arribat una mica més tard, moment en el qual els fotògrafs van captar la foto de Mar amb l’actor. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Makoke (@makoke_) el

 

L’apropament a Makoke hauria arribat quan la model va començar a ballar sevillanes: “No sabia que les rosses ballaran tan bé sevillanes”, li hauria dit Brad Pitt. I d’aquí, a xerrar fins a les sis de la matinada, quan l’exmarit d’Angelina Jolie l’hauria convidat a acabar la nit a la seva habitació de l’hotel Ritz.

 

Serà veritat el que expliquen aquestes testimonis? En cas de ser així, la història quadraria amb el que ha explicat Makoke fins ara. Veurem Brad Pitt confessant haver tingut una aventura amb la col·laboradora de ‘Sálvame’? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa