El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana d’OT deixa els fans bocabadats amb un canvi estètic radical
  • CA

Aitana Ocaña ha tornat a revolucionar Instagram. La cantant d’Operación Triunfo ha estat desconnectada tot l’estiu, des que es comencés les vacances amb Miguel Bernardeau i la seva família. A poc a poc es va apropant setembre i, amb això, la tornada a la feina. La jove catalana ha començat a fer petites col·laboracions, de fet, tal com evidencien les seves últimes publicacions a la xarxa.

L’última d’elles, com dèiem, ha deixat els seus seguidors amb la boca oberta. Per què? En aparèixer amb un canvi de look radical que fa que costi veure si és ella realment. L’artista canvia el seu pentinat habitual per uns monyos d’estil japonesos i unes metxes molt rosses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rodando ? se viene TODO lo nuevo en muy poquito ??‍??? @jesusdepaula @fer.martinez.mk @antonia_payeras

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

 

Ella ha deixat clar que es tracta d’un canvi d’aspecte per motius professionals. Tot fa pensar que podria ser per un videoclip que veurem es publicarà aviat. 

Aitana es fa un canvi de ‘look’ / Instagram

Companys de professió han omplert la publicació d’aplaudiments i alabances, encara que podria ser que torni al seu cabell habitual aviat. De moment, però, ha aconseguit l’aprovació dels fans més fidels. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa