Aitana i la seva cançó amb Katy Perry: “Un somni fet realitat”

Aitana ha aconseguit tocar el cel en el món de la música en només tres anys. La jove cantant catalana va adquirir fama gràcies a Operación Triunfo 2017, una edició en la qual va ser la segona classificada. Des de llavors no ha parat de llançar un single exitós rere un altre i de fer col·laboracions amb artistes coneguts internacionalment. Amb només 21 anys, molts la consideren com una de les cantants revelació del nostre país. El seu estil ha captivat milers de fans, que omplen el seu Instagram de missatges amb els quals evidencien que tenen moltes ganes que arribi l’11 de desembre, data en la qual publicarà el seu nou disc.

Ara bé, la sorpresa amb majúscules ha arribat avui. I és que Aitana ha confirmat que ha gravat una cançó amb Katy Perry. La diva nord-americana l’ha escollit com a acompanyant en la seva última cançó, un remix del tema Resilient signat pel conegut DJ Tiësto. 

 

La catalana encara no s’ho creu: “Què puc dir… Això és un somni fet realitat. Gràcies, de debò, Katy Perry i Tiësto. De debò que m’encanta aquest remix. És increïble, de debò”. 

 

 

 

La publicació ràpidament s’ha omplert de molts missatges de sorpresa i encara més d’aplaudiments. La carrera musical d’Aitana no fa més que millorar, ara també internacionalment. La mateixa Katy Perry també ha destacat la seva col·laboració: “He convidat a la meva nova amiga Aitana perquè portés una nova perspectiva”. 

Nou comentari