El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ainhoa Arteta explica com es troba després de l’última operació
  • CA

Ainhoa Arteta s’està recuperant dels problemes de salut que ha arrossegat tot l’any, des que hagués de ser operada i passés sis dies en coma induït. Ara es troba a Berlín, ciutat a la que va haver de traslladar-se a principis de novembre per sotmetre’s a una altra intervenció. En ella van intentar remodelar els dits que va perdre per culpa d’una septicèmia. Ara parla amb Vanitatis per fer balanç i explicar com es troba un mes després de les seves darreres declaracions, en les que deia que anava “molt a poc a poc”: “És lent, però el més important és que estic molt bé d’ànims. El dia 3 em van operar i tot va sortir molt bé. Estic contenta i pensant en recuperar-me d’aquest tren que m’ha atropellat”.

Com està ara? “Estic feliç perquè la rehabilitació està funcionant molt bé. És com fer els 8.000 metres en un cim. Ara estic en el campament dos, a veure si la setmana que ve arribo al tres”. Aquest Nadal el passarà a Espanya amb la seva família, amb el pare i els fills: “Jo sóc la més nadalenca de la família. M’agrada cantar nadales, veure pel·lícules de Nadal amb la xemeneia encesa, menjar torrons…”.

Ainhoa Arteta, a 'Masterchef' - TVE
Ainhoa Arteta en l’anterior edició de Masterchef / TVE

Aquest no ha estat un any fàcil per a la soprano, que ha estat malalta i allunyada dels escenaris. En l’àmbit personal, a més a més, ha patit la separació del marit amb qui compartia la seva vida des de feia cinc anys: “Ara em centro a recuperar-me. Li dono les gràcies a la vida per totes les persones que tinc al meu voltant que m’estimen, em donen suport i em transmeten la seva estima. Tinc paciència i el camí per estabilitzar-me ja l’he agafat. Ara el que toca és pujar esglaons per arribar fins al final”. Una cantant que no perd el seu estat natural d’optimisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa