La filla d’Ainhoa Arteta, acusada d’estar traint-la

Han assenyalat a la seva filla gran com el talp que està filtrant informació sobre el seu estat a la premsa

S’ha parlat molt de la separació d’Ainhoa Arteta i Matías Urrea, amb qui es va casar fa dos anys. La soprano, que ha travessat un moment molt delicat de salut, és a l’ull de l’huracà perquè algú molt proper a ella ha estat filtrant informació a la premsa rosa. La principal assenyalada? La seva filla, el que la té enfonsada. La cantant té dos fills: Sarah de 21 anys i fruit de la seva relació amb Dwayne Croft, i Iker, d’11 anys i nascut de la unió amb Jesús Garmendia. Sarah ha estat acusada de ser el talp de la família d’Arteta en aquestes setmanes tan dures, el que ella nega taxativament: “Estic destrossada i callada, perquè crec que això és el millor que puc fer”. De fet, ha decidit tancar els seus comptes a la xarxa per evitar rebre més comentaris.

Els fotògrafs han captat a la jove al costat de la mare en tot moment, ja que s’ha traslladat a Sant Sebastià per ajudar-la en la seva recuperació. La noia, que també és cantant, no entén per què l’acusen de filtrar informació de la mare: “Se m’ha fet molt de mal i jo no he fet res”, s’ha justificat a Socialité després que des de Sálvame es digués que havia estat ella qui havia parlat amb els periodistes. La noia no sap com deixar clar que no ha estat ella, però diverses fonts han assegurat al programa que han aconseguit saber com estava Ainhoa i tots els detalls del seu divorci perquè la noia havia respost les seves preguntes sense cap problema. No li hauria agradat ser descoberta públicament, segons aquestes mateixes persones, que de tota manera deixen clar que mare i filla estan unides.

En cas de ser falsa aquesta informació, Ainhoa encara tindria el problema de saber qui ha estat l’informador dels paparazzi. Algú del seu entorn s’ha dedicat a filtrar com es trobava i què li havia passat durant l’estada a l’hospital. Si aconseguirà saber qui ha estat, de moment és un misteri.

Nou comentari