Ágatha Ruiz de la Prada es reconcilia amb Luis Miguel Rodríguez, ‘El Chatarrero’

La relació de la dissenyadora i Luis Gasset "va acabar molt pitjor del que s'ha dit", assegura el periodista

Bomba en el món del cor. Ágatha Ruiz de la Prada ha tornat amb Luis Miguel Rodríguez, conegut com ‘El Chatarrero’, segons ha anunciat Federico Jiménez Losantos al seu programa d’EsRadio. A començaments del mes de maig la revista ‘Hola’ va anunciar que la popular dissenyadora havia trencat amb Luis Gasset, després d’un any de relació.

Es tracta d’una reconciliació que la parella ha escenificat assistint junts a un casament celebrat aquest cap de setmana a Madrid, on hi havia diversos rostres coneguts com ara Ana Rosa Quintana o Esperanza Aguirre. Acompanyats per la filla de la dissenyadora, Cósima tots dos es van mostrar felices i pletòrics per aquesta nova oportunitat en la seva relació, tot i que no es van fer gestos carinyosos en públic.

A més, Losantos ha revelat que la relació d’Ágatha i Luis Gasset “va acabar molt pitjor del que s’ha dit”, ja que s’havia assegurat que havien trencat de mutu acord i que continuarien sent amics.

Després de menys d’un mes de solteria, la dissenyadora ha tornat amb Luis Miguel Rodríguez, amb qui va viure un apasionda història d’amor que va començar l’any 2018 i que va acabar dos anys després, a finals de 2020 després d’una presumpta infidelitat d’ell amb Marcia Dilele.

Comentaris

    M'importa una merda 31/05/2021 9:26 pm
    M'importa una merda el que fa la xurma paràsita de l'altiplà. Prou que fem a mantenir-los

Nou comentari