Adriana Abenia se sincera sobre l’operació de pit: “La por és immensa, ara em sento fràgil”

La col·laboradora d'Espejo Público comparteix la seva experiència per intentar ajudar altres dones

Adriana Abenia ha estat operada d’un bony al pit, un gran ensurt que afortunadament sortia bé. Des d’un principi va voler ser sincera amb els seus seguidors i explicar-ho obertament, el que ha tornat a fer en una entrevista a Lecturas. Quan li van dir que hauria de passar per quiròfan, va pensar en el càncer de pit que va patir la mare: “En el seu cas va ser una experiència bastant traumàtica perquè li van veure tard”.

I afegeix: “Que em veiessin el bony va remoure-ho tot. Van veure que era un bony dolent i vam haver de ser àgils. Em vaig posar en mans dels millors doctors, em van operar d’urgència i tot va sortir bé. Estic satisfeta perquè vaig superar el pànic que tinc a les cirurgies. Mai no vaig pensar que sortiria malament, per això. Em sento feliç, però fràgil alhora perquè en el meu món ha fallat una cosa i la por és immensa”.

“Ara penso que no volia anar al ginecòleg perquè em feia mandra… Hem d’anar a les revisions rutinàries, és molt important. En aquell moment només podia pensar en la meva filla. Tot el que projectava era dolent, ho vaig passar molt malament”, explica la col·laboradora.

Una experiència que ha volgut compartir per intentar ajudar altres dones en la mateixa situació.

Nou comentari