El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Adriana Abenia, operada d’un bony al pit
  • CA

Adriana Abenia va ser durant molts anys una de les reporteres més estimades de Telecinco. El seu pas per Sálvame la va coronar gràcies a unes connexions en directe molt divertides. La saragossana ha estat lligada a diferents cadenes de televisió des de llavors, encara que ara se centra en el seu paper de col·laboradora a Espejo Público. Avui és notícia, però, per una revelació sobre el seu estat de salut. 

Sempre es mostra molt activa a la xarxa, per la qual cosa alguns dels seus seguidors se sorprenien en no veure-la pràcticament en tota la setmana. Abans de veure’s envoltada d’especulacions, la presentadora decidia explicar que ha hagut de passar per quiròfan perquè li havien detectat un bony al pit.

“No sabia si explicar-ho o no, però sempre he procurat ser honesta amb el que sento i el que faig; i amb l’objectiu d’evitar especulacions, he preferit dir-vos-ho jo, ja que heu estat molt respectuosos amb la meva vida en tot moment. Fa poc em van detectar un bony sospitós en el pit i, encara que cansada, l’operació ha anat molt bé. De fet, l’he aprofitat per corregir una mica el volum perdut després de convertir-me en mare i augmentar-lo una miqueta”, explica.

 

 

Ha volgut aprofitar la publicació, en la qual ha compartit una fotografia seva des de l’hospital, per agrair la professionalitat de la clínica. A més a més, ha enviat un missatge d’estima al marit i a la filla, així com als seus seguidors: “Us estimo i gràcies als pocs que ho sabíeu. M’heu donat suport com mai. Sergio, és una sort tenir-te a prop, ets la meva llar. Lluna, aviat podré tornar a veure’t i jugar amb tu. Cuida dels avis”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa