El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adara Molinero i Rodri Fuertes trenquen la seva relació
  • CA

No ha pogut ser. Adara Molinero i Rodri Fuertes han trencat definitivament. Ha estat el programa de Telecinco ‘Socialité’, que presenta María Patiño, el que ha donat la notícia. Segons aquesta informació, la parella, que portava dos anys de relació, ha decidit acabar amb la seva relació de parella, i ja s’han deixat de seguir a les xarxes socials i han esborrat totes les seves fotografies junts.

El programa de les tardes del cap de setmana de Telecinco s’ha posat en contacte amb tots dos, però cap d’ells ha volgut parlar ni donar més detalls. La periodista que ha parlat amb ells ha assegurat, però, que a Adara se la veia especialment trista i amb una veu com d’estar enfonsada.

Adara Molinero, captada pels fotògrafs - Europa Press
Adara Molinero, captada pels fotògrafs – Europa Press

La ruptura arriba en els pitjors del moments. Fa només dos mesos que Adara li va demanar matrimoni a Rodri, i estaven reformant una casa que s’han comprat junts. Ara caldrà esperar i veure si aquesta ruptura és definitiva o si la parella decideix donar-se una nova oportunitat.

Mentre que Adara s’ha bolcat en l’afecte dels seus i aquest dissabte sortia a sopar amb la seva mare, Rodri s’ha refugiat en l’esport. El que sembla evident és que la decisió ha estat presa en les últimes hores. Fa poc més d’una setmana, l’influencer compartia a les xarxes socials la seva felicitat per despertar cada dia “al costat de la persona que estimo”, en referència a Adara.

Per tant, ara mateix la pregunta que es fa tothom és què ha passat, i quin ha estat el detonant que ha fet que Adara i Rodri hagin decidit cotinuar les seves vides per separat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: En consonància amb l'autonomisme. a maig 23, 2022 | 09:13
    En consonància amb l'autonomisme. maig 23, 2022 | 09:13
    Qui són aquests dos? A qui li importa la noticia? Quin periodisme que fa Elmón, si us pau!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa