El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor José Luis Gil, víctima d’un ictus
  • CA

El popular actor José Luis Gil, que va interpretar a Enrique Pastor a la sèrie ‘La que se avecina’, o a Juan Cuesta a la sèrie ‘Aquí no hay quién viva’, ha patit un infart cerebral. Segons publica ‘Telecinco’, l’actor, conegut també pels seus muntatges teatrals i la seva llarga trajectòria en el món del doblatge, va ingressar el passat 4 de novembre en el centre mèdic Hospital Nuestra Señora del Rosario, situat al carrer Príncepe de Vergara de Madrid, víctima d’un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre.

L’actor va rebre l’alta el 26 de novembre, i ara s’està recuperant al seu domicili i en centres especialitzats. La família de José Luis Gil ha agrait la professionalitat i la qualitat humana exercida per tot l’equip de la clínica madrilenya en la seva intervenció i ingrés. Alhora, confien que la rehabilitació, el temps i l’acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació.

La família i amics tenen clar que comença un període clau, de treball i esforç, en el qual la tranquil·litat és molt important. Per a això, volen agrair totes les mostres d’afecte i afecte que estan rebent, i sol·liciten als mitjans de comunicació i als seus seguidors que siguin respectuosos com sempre ho han estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa