El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Neix TuGaraje.com, la primera web del sector amb més de 7.000 places
  • CA

Aliseda Immobiliaria, gestor d’actius immobiliaris al mercat espanyol, i Hola Pisos, marca comercial de venda d’actius immobiliaris d’Anticipa Real Estate, han llançat conjuntament la pàgina web TuGaraje.com, la primera del sector amb una disponibilitat de més de 7.000 places d’aparcament a tot l’estat espanyol.

Segons han informat les dues organitzacions de forma conjunta, el valor dels actius en venda supera els 55 milions d’euros. Aliseda i Hola Pisos han aconseguit aglutinar en un mateix espai la major oferta vista de places de garatge disponibles en pràcticament totes les províncies espanyoles.

En concret, l’oferta es reparteix en 627 municipis de l’estat localitzats en 48 províncies. Alacant, amb 631 actius i Barcelona, amb 624, són les províncies amb major nombre d’aparcaments disponibles. A continuació, se situen Múrcia, amb 571; Madrid, amb 523; Sevilla, amb 519, i València, amb 357 places de garatge.

Aquest llançament arriba després de la posada en marxa d’altres campanyes enfocades a facilitar l’accés a diferents actius immobiliaris. Així, amb el pla T’ajudem amb la reforma, Aliseda ha posat en venda 1.700 locals i oficines amb preu rebaixat i on la companyia es compromet a abonar part de l’import de la reforma de l’actiu, i manté les campanyes Pla sòl fàcil, amb més de 1.500 parcel·les distribuïdes per tot l’estat amb pagament diferit fins a finals de 2021, i Pla Negoci Fàci, amb més de 120 actius comercials i facilitats de pagament.

Al seu torn, Hola Pisos ha llançat una campanya durant juliol i agost sobre un perímetre de més de 3.000 habitatges, amb un descompte per a aquells que formalitzin la compra fins al mes de setembre.

“TuGaraje.com neix per cobrir una necessitat existent al nostre país i a la qual cap companyia havia donat resposta” i “suposa una fita en la comercialització d’aquest tipus d’actius”, segons ha apuntat el conseller delegat d’Aliseda Immobiliària i Anticipa Real Estate, Eduard Mendiluce.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa