Els clients d’11Onze podran obrir un compte a partir de l’1-O

Inicialment hi haurà disponibles 5.000 comptes vinculats a una targeta de dèbit

L’1-O ha estat la data triada per 11Onze, la primera comunitat fintech de Catalunya, per llançar la nova generació de banca amb la seva app EL CANUT, que ofereix comptes bancaris universals i targetes de dèbit digitals. Tal i com ha pogut saber El Món, 11Onze posarà a diposició dels seus clients els primers 5.000 comptes, que seran adjudicats per odre de sol·licitud i que donaran accés a la nova generació de productes i serveis financers per als seus clients a Europa

Tal i com expliquen fonts de la fintech comunitària catalana, els clients gaudiran d’una “eina de primer nivell, que permet tenir compte bancari universal, i un moneder digital que compleix amb la normativa PSD2 (Payment Services Directive)”. El CANUT oferirà “una forma còmoda de fer operacions bancàries immediates telemàticament i que, al mateix temps, compta amb agents preparats per acompanyar als clients”.

11Onze oferirà als seus clients a partir d’aquest 1-O la possibilitat de tenir tots els seus comptes bancaris agrupats en un sol lloc, ja siguin de França, Alemanya, Regne Unit o d’Espanya. A més, El Canut permetrà als clients gestionar tots els seus pagaments, transferències, estalvis i préstecs des d’una aplicació o un inici de sessió: un compte bancari únic. La nova APP aposta també per la transparència i la tecnologia més puntera per facilitar les operacions al seus clients, que podran tenir una visió global de la seva salut financera, la seva posició, i els permetrà analitzar fàcilment les seves despeses i necessitats financeres.

“Jo no diria d’11Onze que és un banc o un neobanc. És més que un banc. El nostre objectiu és oferir un moneder de moneders, un banc de bancs. El Canut és un lloc per unir tots els teus comptes bancaris i serveis financers. Jo en diria un portador d’actius de nova generació“, explica el president d’11Onze, James Sène.

El Canut, la nova app d’11Onze, que obrirà els primers 5.000 comptes l’1-O

Aliança amb plataformes punteres

La plataforma PSN d’11Onze, una xarxa social tipus Facebook, és pionera per a qualsevol empresa financera a Europa i ofereix accés al Sistema de Gestió d’Aprenentatge (LMS) d’11Onze, un veritable tresor compost per centenars de vídeos curts i específics sobre finances, economia i benestar. També ofereix una interfície entre els clients, i entre els clients i els agents d’11Onze.

Per oferir els seus productes, 11Onze s’ha associat amb empreses tecnològiques innovadores de primer ordre, com la nord-americana Episode Six i la britànica Weavr. Episode Six ha contribuït a desenvolupar viatges digitals fàcils i fiables per als clients d’11Onze per al pagament i la transferència de valors en temps real, amb qualsevol xarxa, qualsevol sistema i qualsevol moneda, arreu de món. Weavr, un proveïdor de banca integrada, està ajudant a 11Onze a integrar els serveis financers en els seus productes.

El cofundador i director general de Weavr, Alex Mifsud, remarca que “11Onze és un ús emocionant i creatiu de la banca integrada dins d’una super aplicació centrada en la comunitat. La missió de Weavr és oferir serveis bancaris integrats amb el mínim de problemes i amb la rapidesa més gran possible, però només quan ens trobem amb projectes innovadors com 11Onze pot produir-se la màgia”.

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 16/09/2021 12:19 pm
  Guau que bonito y a los primeros 1714 lazinazis que engañen un regalo exclusivo del pastelero loco, los calzoncillos cagados y 8 puigdemoles. Ale petersmit otros veinte tontos más para la causa . Que eres tonto hasta mediodía y por la tarde también.
   Donald@casablanca.org 16/09/2021 8:43 pm
   Putaspaña, gora a aquellos que limpiaban el mundo de mierda española.
  Mosso 16/09/2021 12:54 pm
  Faran enquesta de bon catalanet per ser client? Si sóc soci del club de fans de Puigdemont em fan millors condicions? La targeta de crèdit tindrà la cara de Torra?
   1714 16/09/2021 8:44 pm
   Tu deus ser un mosso de família de guardiasivils, un fill de puta.
  CPG 16/09/2021 3:50 pm
  Benvingut el primer banc català, amb IBAN no español, per tant, fora del les grapes de les mafies de Ñ i del banc d’Espanya. Molts èxits, i cuideu-vos d’envejosos i intoxicadors.
  RAMON A 16/09/2021 4:51 pm
  Veig que la purria garrulaja treu foc per els queixals
   Aigualit 17/09/2021 9:19 am
   Posa, posa els teus calerons al xiringuito, ja ploraràs quan els perdis.
  Doctor Strangelove, el replicador. 16/09/2021 4:58 pm
  Doncs sí, interesant proposta a la que NINGÚ i és obligat. Sona bé aquesta oferta, la primera, a partir de la qual poden esdevenir-ne d'altres. A tots aquests tinyosos que lladren per aquí, dir-los que la tinya es el signe que porten gravat a la front aquesta pobra gent que no té on caure morta.
   Evarist 16/09/2021 8:06 pm
   Deus parlar de tu i els altres españolets tarats com tu. Els calers ben lluny (o no tant) d'españa, i l'import de l'iva per a armes i bombes... cal preparar-se per a un futur proper, molt proper.
   Sóc Puixdemoney 16/09/2021 8:40 pm
   Però fan millors condicions si demostres ser un fidel adorador del Deu Puigdemont? Jo cada nit reso al gran gurú de l'independentisme, això em permetrà accedir a una hipoteca al 3%? In-inda-indapandensia
  Guillem Ben-Aviat 16/09/2021 7:34 pm
  Tot el que sigui fora de l'abast de les urpes colonials és bo per a Catalunya que és tant com dir dolent per la sangonera
  666 16/09/2021 11:55 pm
  Ñordos ! A demanar prèstec al Marroc !
  uyuyui 17/09/2021 2:06 pm
  Meter dinero en este chiringuito ...eso si que valentia y no la DUI...

Nou comentari