Parlem Telecom -des de la seva acceleradora Parlem Ventures– ha escollit 12 start-ups per entrar al seu programa d’emprenedoria. Dels 50 projectes que s’han presentat a aquesta primera convocatòria només una dotzena passaran a la següent fase. Segons ha explicat la companyia en un comunicat aquest dimecres, els aspirants seleccionats faran els tallers pertinents fins el Pitch Day on presentaran els seus avenços i tres companyies passaran a la selecció final.

Un dels criteris que es valoraran en la tria dels tres projectes guanyadors, segons ha explicat la companyia, serà “l’encaix estratègic de les start-ups amb Parlem Telecom”, ja que un dels valors afegits de participar en el programa és esdevenir col·laborador de l’operadora de telecomunicacions catalana. Pel que fa al premi, Parlem i Inveready -un dels col·laboradors del projecte- invertiran en cadascun dels guanyadors. D’aquesta manera, cada projecte optarà a rebre fins a 50.000 euros per part de l’operadora de telecomunicacions i 50.000 més per part de la gestora de Capital Risc.

Les propostes tirades en aquesta fase estan relacionades amb els sectors de la tecnologia 5G, la mobilitat elèctrica, l’Internet de les Coses, la intel·ligència artificial, i les finances digitals. En aquest sentit les guanyadores són: Neutroon, RawData, Bia, Valerdat, EXPAI, FlashPark, Ivack Solutions S.L., Adetia, éKratos Digital Services S.L., Alta Guardia, Intemic i Feeder.

Aquesta iniciativa va començar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, així com Inveready i tal com ha indicat Parlem, els diversos partners del programa d’emprenedoria han seleccionat en aquesta convocatòria els projectes que més s’ajusten als objectius de Parlem Ventures, que “busca start-ups capaces d’oferir solucions tecnològiques innovadores al mercat B2B (business-to-business)“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aigualit a març 09, 2022 | 20:48
    Aigualit març 09, 2022 | 20:48
    Vinga va, un altre cop publicitat gratuïta 😁 Penya, hi ha algú que sigui client de Parlem? que es manifesti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa