Els fons d’inversió Nazca Capital i Seaya entren a l’accionariat de Filmin

El projecte seguirà liderat per Juan Carlos Tous, José Antonio de Luna i Jaume Ripoll, que es mantenen com a accionistes

Els fons d’inversió Nazca Capital i Seaya han entrat a Filmin per accelerar el seu projecte de creixement, ja que la plataforma de cinema independent en ‘streaming’ té com a objectiu consolidar la seva posició a l’estat i a Portugal i fer després una expansió internacional. Per això, ha donat entrada a Nazca, a especialitzada en inversió privada en pimes no cotitzades, com a principal accionista, en substitució de Metropolitan Filmexport i Vértigo Films, i Seaya Ventures s’hi ha incorporat també. El projecte fundat el 2007 a Barcelona seguirà liderat pels socis fundadors Juan Carlos Tous, José Antonio de Luna i Jaume Ripoll, que es mantenen com a accionistes. A més, la major part dels accionistes originals romanen a l’accionariat.

La plataforma vol desenvolupar l’expansió internacional del seu servei especialitzat en cinema i sèries, majoritàriament europees, per aprofitar l’auge del mercat de ‘video on demand’, amb una demanda que s’ha multiplicat per nou en els darrers tres anys.

Tous ha destacat que l’arribada d’aquests fons els permetrà “fer realitat el somni” d’internacionalitzar Filmin, i que la seva experiència serà “un impuls clau” per al projecte. D’altra banda, el fundador de Nazca, Álvaro Mariátegui, ha destacat el “potencial de creixement” de la plataforma, així com la seva “cultura d’innovació, posicionament únic i diferenciat i equip directiu de primer nivell”. Ha assegurat que la seva voluntat és mantenir l’essència editorial i la identitat de Filmin.

Nou comentari