Joc de cartes sorprendrà els teleespectadors d’aquesta setmana amb un programa especial. Marc Ribas i companyia han confiat en quatre experts en comunicació que proposaran un restaurant de Barcelona cadascú i que competiran en nom d’aquests locals. L’objectiu? Trobar el restaurant més recomanat de la capital catalana.
Dimecres és festiu, però el concurs culinari no descansa i hi haurà nova emissió. En aquesta ocasió, els protagonistes seran periodistes que es dediquen al món de la gastronomia i no els propietaris dels restaurants que hi participaran.
Quins restaurants participen en el Joc de cartes d’aquest dimecres?
La sommelier Meritxell Falgueras creu que el millor restaurant és el Xavier Pellicer, un local de menjar saludable i productes ecològics que es troba al carrer Provença. El local, d’estil rústic i parets de pedra, ofereix una carta de vins molt completa que hauria convençut la comunicadora.
La pastissera i influencer Sofia Janer recomana, en canvi, el restaurant Alapar. En aquest cas, proposen una carta amb plats típics de la cuina mediterrània que fusionen amb d’altres japonesos. Situat a prop de la Plaça Espanya, asseguren que el seu és un format gourmet d’allò més bo.

Ricard Martín, l’editor de Menjar i beure de Time Out Barcelona, es decanta pel restaurant Ca l’Agut del barri Gòtic. La seva especialitat és la carn a la brasa, la qual ha captivat a tots aquells que el coneixen des de fa gairebé cent anys. Aquest es tracta d’un dels locals amb més història de la ciutat, caldrà veure si aquesta fama li serveix per endur-se el premi.
Finalment, el periodista d’Elle Gourmet David Ruiz farà publicitat del restaurant Brabo. Tot l’equip es desplaçarà fins a la Diagonal de Barcelona per tastar els plats que ofereix aquest espai, amb una carta de la qual destaquen la gran qualitat del seu producte.
Després de l’error gravíssim de la setmana passada amb el calamar brut, molts confien que es mostri bon nivell i que hi hagi competició sana i entretenida.