Joc de cartes buscarà, aquesta nit, el millor restaurant amb gall del Penedès. Aquest producte serà protagonista d’una nova entrega de TV3 amb Marc Ribas al capdavant, que ajudarà els restauradors a trobar la recepta més original i ben aconseguida. Els quatre que han seleccionat tenen, a la seva carta, algun plat que fa servir aquest producte autòcton tan demandat. I hi haurà una competició entretinguda? Això sembla, si fem cas de la prèvia que ha publicat la cadena.

En primer lloc, destaquen que la tria de locals destaca especialment perquè n’han trobat uns “amb molta autenticitat i excel·lència culinària”. I quins són els restaurants que competiran en aquesta batalla als fogons?

Quins restaurants participen en la batalla del Joc de cartes d’avui?

El primer municipi que tindrà representació és la Ràpita, on han seleccionat la Celleteca de Cal Bayó que dirigeix la Mercè Ventura. Aquí, diuen que ofereixen cuina tradicional catalana “de principis del segle XX”. Ells cuinen com s’ha cuinat tota la vida amb canelons de rostit, peus de porc dessossats i pollastre de pagès escabetxat amb arròs salvatge entre les seves propostes.

Després visitaran el Celler d’en Bacus a Torrelavit, en el qual l’Enric Bonastre defensarà els plats que ofereixen amb “una exaltació dels sabors locals”. A la seva carta, trobem elaboracions amb molt bona pinta com l’arròs de melós de vedella amb ceps i foie-gras o els cigrons amb botifarra esparracada. 

Sant Sadurní d’Anoia tindrà com a representant la Núria Carbó de la Fonda Neus. Aquí,  opten pel menjar clàssic de fonda tradicional amb favetes saltejades amb bolets i botifarra negre i d’altres exemples com l’ànec rostit a la catalana amb prunes, pinyons i bolets.

Joc de cartes buscarà, aquesta setmana, el millor restaurant amb gall del Penedès - TV3
Joc de cartes buscarà, aquesta setmana, el millor restaurant amb gall del Penedès | TV3

Finalment, l’equip de Joc de cartes degustarà la proposta del restaurant Vilagut de Julià Vernet a Vilafranca del Penedès. Ells presumeixen de combinar aquesta cuina tradicional amb diferents influències mediterrànies. Un exemple el trobem en la seva pàgina web, en la qual destaquen el carpaccio de gamba vermella amb crema de ceba i infusió de llimona o els canelons de rostit amb beixamel de tòfona i perigord de la seva carcassa. 

Les fotografies dels plats que publiquen uns i altres fan molt bona pinta, tot sigui dit, així que caldrà veure si tot fa tan goig com sembla en un programa que els teleespectadors esperen amb candeletes. I si hi ha estratègia i mal rotllo entre els concursants, millor que millor. 

Més notícies
Notícia: ‘Joc de cartes’ busca el millor plat tradicional de Lleida
Comparteix
En el vídeo promocional, TV3 deixa caure que hi haurà un dels restauradors que servirà un pèl en el menjar
Notícia: La segona pitjor nota de tot ‘Joc de cartes’, per a la “inspectora Gadget”
Comparteix
Una de les concursants de l'estrena ha tingut una actitud crítica que l'ha acabat perjudicant de mala manera
Notícia: Així serà el retorn de ‘Joc de cartes’ a TV3: postres i normes noves
Comparteix
Quins restaurants competiran en el primer programa de la nova temporada que emeten aquesta nit?
Notícia: Quan s’estrenen les noves temporades de ‘Joc de cartes’ i ‘El foraster’?
Comparteix
TV3 anuncia quins dies podrem veure els primers capítols amb Marc Ribas i Quim Masferrer respectivament

Comparteix

Icona de pantalla completa