Marc Ribas torna a TV3 aquest dimecres a la nit, només una setmana després del final de Cuina com puguis. El presentador estrella es posarà al capdavant d’una nova temporada de Joc de cartes estiu i aquesta ja és la vuitena consecutiva. Hi ha moltes ganes de veure més restaurants en aquesta versió estiuenca, la que acostuma a fer unes audiències molt i molt bones. En aquesta ocasió, oferiran cinc programes totalment nous en els que han avançat que posaran a prova el seu presentador. Després, el final de temporada habitual amb el resum dels millors moments.
Enguany pot aconseguir-ne fins i tot més, ja que des de la cadena han anunciat dues novetats destacades que poden fer el concurs encara més atractiu. I de què es tracta? Precisament dels canvis que van incorporar a l’última edició, la incorporació del plat estrella i la possibilitat que els concursants canviïn de nota. Aquí hi haurà, però, tres restaurants i 3.000 € de premi.
El Maresme serà la primera parada d’aquesta ruta gastronòmica. Aquesta nit, l’equip del Marc Ribas buscarà el millor restaurant amb sabor de mar de la zona. Hi competiran el Bocamar de Premià de Mar, El Timonel del port del Masnou i també hi veurem L’Espigó de Canet.

Quins programes nous tindrà la vuitena temporada de Joc de cartes estiu?
Pel que fa al contingut de les següents setmanes, cal destacar que veurem el Marc Ribas a les muntanyes de Prades perquè volen premiar el millor restaurant de km 0. Com molts sospitaven, per una altra banda, el programa aprofitarà la realització de la Copa Amèrica de Vela per conèixer l’oferta gastronòmica de la zona del Port Vell de Barcelona. Aquí, intentaran trobar el millor restaurant.
La Costa Daurada també rebrà la visita del presentador i el seu equip. Salou, Cambrils i Vila-seca estaran representats amb tres restaurants que lluitaran per endur-se la medalla com el millor restaurant del cor de la Costa Daurada. I, a l’altra banda de Catalunya, també arribarà la furgoneta del cuiner de Terrassa. Ens referim a l’Empordà, que enguany tindrà un concurs especial en la cerca del millor restaurant d’interior.