Marc Ribas és una de les estrelles de TV3, un dels presentadors més estimats i amb més fans de tota la plantilla. Des de la direcció de la cadena en són plenament conscients i, per això, l’han fet protagonista d’uns quants vídeos que ho estan petant a les xarxes socials. En aquest últim, publicat per promocionar l’emissió de Joc de cartes estiu, se’l pot veure explicant quines coses el posen més nerviós en una cuina. Quines són les red flags del cuiner?

“A mi, una de les coses que em posen més nerviós a la cuina és veure gent que cuina i no neteja i endreça alhora o gent que embruta massa per cuinar. Això em fot negre“, ha reconegut. Més endavant, ha volgut destacar un altre aspecte que tampoc no li agrada massa de veure: “Una altra cosa són les baietes i els draps mal plegats, o sigui, que sembla que s’hagi mocat i tira la baieta. Això em fot molt malalt“.

I és que el Marc Ribas diu que entra a la cuina del restaurant sempre i comença a plegar-ho tot. I no només al local, sinó que també ho fa quan està cuinant a casa amb la seva mare: “Allà també li ho vaig recollint tot“. Una dona que diu que cuina “molt i molt bé“, però que té un sistema d’ordre diferent del seu.

Marc Ribas confessa quina és una de les coses que el posen més nerviós - Instagram
Marc Ribas confessa quina és una de les coses que el posen més nerviós | Instagram

La gent opina de la mateixa manera que el Marc Ribas?

En els comentaris que han escrit a la publicació, molts usuaris d’Instagram li han donat la raó perquè creuen que també s’hauria de cuinar i netejar alhora per no deixar-ho tot per al final. “A mi em passa el mateix. Ordre i neteja mentre cuino!“, “Em passa el mateix, el meu company cuina molt bé, però és molt porc cuinant. Tot li cau a terra, va deixant apilat dins la pica tot el que embruta i és bastant més del que seria normal”.

“Jo de tota la vida vaig recollint el que faig servir mentre cuino, així quan acabes no n’hi ha tant a netejar. El que m’emprenyaria molt és haver de netejar-ho tot després de dinar. Uf això sí que em posa negra” o “Sí senyor, tens raó, entrar en una cuina plena de trastos bruts i desendreçats és per tancar la porta i marxar. Quina feinada” són alguns dels missatges que es posicionen com ell.

Hi ha d’altres que diuen que tenen la cuina petita, així que per força han de ser endreçats. Ara bé, també n’hi ha que no poden evitar ser desendreçats: “Jo soc com la teva mare, Marc“. Una altra cosa que els posa malalts a ells? Per exemple, “que no es posin davantal” o que cuinin “amb anells i braçalets”.

Més notícies
Notícia: L’estiu a 3Cat: el retorn de Marc Ribas i l’estrena del thriller ‘Delta’
Comparteix
El cuiner presentarà la versió estiuenca de 'Joc de cartes'
Notícia: ‘Joc de cartes’ proposa tres restaurants amb les millors tapes del Vallès
Comparteix
El programa de Marc Ribas a TV3 enfrontarà tres locals per buscar quin ofereix els millors platets
Notícia: ‘Joc de cartes estiu’: una tassa de vàter a la cuina i un guanyador moral
Comparteix
Els teleespectadors creuen que els segons classificats són els únics que han estat honestos
Notícia: Marc Ribas revela com decideix les seves votacions a ‘Joc de cartes’
Comparteix
El xef ha revelat quins aspectes té en compte a l'hora de puntuar els diversos punts d'un restaurant

Comparteix

Icona de pantalla completa