Missing 'path' query parameter

Els dimecres sempre fan obrir la gana amb els nous episodis de Joc de cartes. Aquesta setmana Marc Ribas viatjarà fins a la Franja de Ponent, un territori limítrof amb Aragó que serà el protagonista d’un nou programa on la cuina i les actituds dels restauradors marcaran les decisions finals.

La visita del programa de TV3 a la Franja de Ponent és tota una novetat. Es tracta del primer cop que visiten aquesta zona i els platets que podran tastar els restauradors seran ben diversos. Quins locals participaran aquesta nit per aconseguir el gran premi?

La cuina de fusió al Molí de l’Hereu

Un dels locals que visitarà Joc de cartes aquest dimecres 19 de febrer és el Molí de l’Hereu, a la població de Ràfels, on Carol Marengo oferirà tota mena de platets de fusió oriental. Aquest espai, que és també un hotel, rebrà els quatre restauradors amb ganes d’endur-se els 5.000 euros. En el vídeo que ha avançat 3Cat a través de les seves xarxes socials, els concursants filaran ben prim a l’hora de degustar les diverses opcions. De fet, el programa ja vaticina que hi haurà tensions perquè una restauradora demanarà un caneló d’espinacs i rebrà un plat que no era el correcte. Els nervis del directe?

A la Valderrobres visitaran la Braseria El Roble, de la Mònica Deusdat. La cuina casolana és el seu punt fort. Menjar tradicional, carns a la brasa, plats de cullera, tapes… Són algunes de les propostes que es posaran a prova en el programa més exigent de cuina de la cadena catalana.

El següent restaurant que visitarà el programa està al municipi de Fraga. L’Espai Oró de Víctor Oró, està especialitzat en menús, banquets i esdeveniments. Un local pensat per a grans reunions de comensals rebrà les exigències de quatre concursants disposats a filar ben prim per aconseguir la victòria. Entre els plats destacats del seu menú hi ha diversos entrants de cuina catalana com els raviolis de calçot o la xatonada de bacallà, a més de peix, marisc i carns a la brasa.

Finalment, Marc Ribas viatjarà fins a Torrent de Cinca, on l’Hèctor Alonso proposarà els seus plats tradicionals a Sisket’s. La seva cuina es basa en receptes del país i plats de la zona com xai de rostit d’Aragó amb patates al forn, llamàntol, gambes vermelles de Tarragona o tonyina vermella.

Les propostes culinàries del presentador

Aquesta setmana l’equip del programa també ha volgut oferir algunes propostes culinàries del presentador. Primer, li han demanat que expliqui dos plats que es puguin fer amb pebrot. “Si és picant, faria un capipota i si no, una bona torrada amb pebrot escalivat”, explica Marc Ribas.

Les propostes culinàries de Marc Ribas | 3Cat
Les propostes culinàries de Marc Ribas | 3Cat

La segona proposta és quina recepta es pot fer amb pop. Un ingredient que fa uns anys no estava tan ben considerat com ara. El xef ho té ben clar. “El que no es pot fer amb el pop és posar la pota amb la pasterada de patata trufada. És com l’amanida de rul·lo de cabra, són coses que ja no s’haurien de fer”.

La seva indignació per aquests platets ha anat més enllà. “Hauria de venir la policia gastronòmica i endur-se qui faci això”. Veient com s’ha empipat, l’equip de xarxes vol saber dos plats que es puguin fer amb formatge de cabra. El xef recomana “una amanida de tomaques amb un formatge de cabra o d’ovella que sigui poc curat amb alguna anxova”.

Per saber qui s’endurà els 5.000 euros de premi, cal esperar a aquesta nit a partir de les 22:05 a TV3 i 3Cat. Quin serà el millor restaurant de la Franja de Ponent?

Més notícies
Notícia: Dos amics es diuen de tot a ‘Joc de cartes’: “Jo no tinc cor, vinc a jugar”
Comparteix
El programa de TV3 ha delectat els teleespectadors amb una nit plena d'estratègia i crítiques sense sentit
Notícia: Crítica contundent de Marc Ribas a ‘Joc de cartes’: “No he vist esforç”
Comparteix
El programa culinari de TV3 buscava el restaurant amb les millors tapes de Barcelona

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter