El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marc Ribas: “‘Joc de cartes no vol donar lliçons a ningú”

El presentador del ‘Joc de Cartes‘ de TV3, Marc Ribas, ha assegurat que el seu programa “no vol donar lliçons a ningú“. Ho ha afirmat en un vídeo en directe al seu compte d’Instagram, en el qual ha donat alguns detalls sobre com funciona aquest programa i quines decisions pren el seu equip per tal que el ‘Joc de cartes’. Segons Ribas, el programa “no va de donar lliçons, sinó d’explicar la realitat del país” a través dels seus restaurants. “A vegades en clau d’humor, però mai no adoctrinem ni eduquem; simplement mostrem una realitat“, ha dit.

Ribas ha fet aquestes declaracions quan alguns seguidors li feien preguntes relacionades amb el seu programa. Un dels moments més interessants ha estat quan una seguidora li ha dit que no troba just que es puntuï per sota de 5 alguns restaurants perquè és una manera de menysprear tota la feina que hi ha al darrere. El presentador del programa s’ha mostrat contrari a aquesta reflexió, i ha opinat que “hi ha coses que són intolerables“, motiu pel qual ha defensat que “algunes vegades s’ha hagut” de suspendre un restaurant.

El xef també ha defensat la idea que totes les categories que es valoren en cada restaurant tinguin el mateix pes a l’hora de fer la nota global. “Per a nosaltres, com a professionals i com a restauradors, creiem que tot és igual d’important“, i ha assenyalat que “si a algú no li importa el servei però sí el menjar i el vi”, el programa ja ofereix la nota de cada categoria per separat, així que cadascú pot informar-se de la manera que vulgui.

Ribas ha explicat que el programa sempre intenta que els concursants siguin variats: de diferents gèneres i edats. I ha assegurat que un requisit indispensable del programa és que el concursant estigui molt arrelat al restaurant, bé perquè n’és el propietari o bé perquè n’és el xef. També ha explicat que si al programa no es veuen els vins que consumeixen és perquè “no es pot fer publicitat”. També ha dit que el proper mes de març es començarà a gravar la nova temporada del ‘Joc de cartes’, que espera que es pugui emetre aquest estiu.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: TOM a desembre 12, 2021 | 21:18
  TOM desembre 12, 2021 | 21:18
  Jo afegiria a les preguntes anteriors: com és que en cada programa sempre hi ha un que no esta en les mateixes condicions que la resta ? i també per què sempre s'ha de valorar una única beguda com és el vi ? hi ha mes begudes i no tothom li agrada el vi per acompañar el menjar.
 2. Icona del comentari de: Pepet a desembre 12, 2021 | 23:51
  Pepet desembre 12, 2021 | 23:51
  Comparar restaurants que un dinar val el doble o el triple que l'altre no té cap mena de sentit.
 3. Icona del comentari de: Roger a desembre 13, 2021 | 08:31
  Roger desembre 13, 2021 | 08:31
  No suporto aquest xouman engreït, pedant i maleducat. I a més a més, tv3 li ofereix espai per enriquir-se econòmicament.
 4. Icona del comentari de: bs a desembre 13, 2021 | 09:12
  bs desembre 13, 2021 | 09:12
  no el suporto al musculitos, i a vegades els seus vots no son imparcials al programa hi surt gent malvada que posa zeros
 5. Icona del comentari de: Josep Pera fandiño a desembre 14, 2021 | 14:42
  Josep Pera fandiño desembre 14, 2021 | 14:42
  una realitat molt esvixaida,poc representativa i bruta....
 6. Icona del comentari de: Josep Mestre Solé a desembre 17, 2021 | 10:44
  Josep Mestre Solé desembre 17, 2021 | 10:44
  Marc Ribes, manipulador de realitats fictícies , ell tria , marca els tempos, tria, talla i enganxà ...Ja prou de manipular l'audiència qui tria els restaurants és ell, qui ha visitat els locals i cuines ell, qui ha vist les cartes i bodega ell. Ja prou mentides si ja un culpable aquest desgavell és en Marc i el seu Equip que sols busquen l'audiència se'n parli bé malament la qüestió que se'n parli .. Farsants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa