Betevé, Lleida TV i Canal SET de Santa Eulàlia de Ronçana, finalistes dels Premis Zapping

TV3, Movistar+, RTVE i la plataforma en línia 'Unicoos' rebran els guardons nominals

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha donat a conèixer aquest dijous els finalistes a millor programa de televisió local de la XXVI edició dels Premis Zapping. Un jurat especialitzat ha seleccionat ‘Va passar aquí’, de Betevé; ‘Activa’t a casa’, de Lleida TV; i l’especial del campionat de Catalunya de ciclisme sub-23 i elit, de Canal SET, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental. Així mateix, també s’han anunciat els premis nominals. Entre els guardonats hi ha TV3, Movistar+, RTVE i la plataforma en línia ‘Unicoos’. Tots els guardons s’entregaran en una gala que es farà el pròxim 22 de juny a l’auditori del Caixaforum de Barcelona. TV3 rebrà el Premi Especial “per ser altaveu de la integració i la diversitat cultural” amb programes com Bàlsam i Per què volen els avions?, dos formats del que l’entitat en destaca “la qualitat, els continguts plurals i el to vitalista”.

Pel que fa al Premi Grups d’Anàlisi de Programes, el guardonat és Movistar+ per La línea indivisible, Antidisturbios i La Unidad, tres sèries “que reflecteixen una gran feina de documentació i conformen propostes d’acció amb relats consistents i bones interpretacions”. RTVE s’endurà el Premi Valors per ‘Aprendemos en Clan’, un espai infantil que apropa continguts de manera “rigorosa, distesa i amb un marcat caràcter de servei públic”.

El Premi a Millor Contingut En Línia Positiu per a menors el rebrà ‘Unicoos’, la plataforma que ofereix continguts en ínia de matèries d’educació secundària i batxillerat. La resta de finalistes de la XXVI edició dels Premis Zapping es van donar a conèixer a mitjans de maig.

Nou comentari