L’absolució de Trapero, oficialment “ferma i arxivada”

L'Audiència Nacional certifica que cap de les parts ha presentat recurs

S’ha acabat. La sentència de a Sala Primera Penal de l’Audiència Nacional que va absoldre el Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la intendent Teresa Laplana, l’exdirector general de la Policia, Pere Soler, i l’exsecretari general d’Interior, Cèsar Puig, dels delictes de sedició i desobediència ja és oficialment ferma i s’ha procedit el seu arxiu. 

Així ho va dictaminar el tribunal que presideix Concepción Espejel, el passat 13 de novembre i notificada a les parts dijous d’aquesta setmana. La resolució determina que un cop ha passat el termini i sense cap part hagi anunciat recurs, s’ha procedit a “declarar ferma la sentència” i procedir a “l’arxiu de les actuacions”. “Llàstima de les restriccions, perquè sinó la celebració es faria sentir”, manifesten a El Món algun dels processats. 

La fermesa de la sentència, declarada per l'Audiència Nacional

La fermesa de la sentència, declarada per l’Audiència Nacional Quico Sallés

Comentaris

  Esta si, esta no 04/12/2020 9:59 pm
  Que me viene bien el fallo de la justicia ?? “Veis Ñ como Trapero era inocente ??” . Que el fallo de la justicia va mal, “la injusticia Ñ, fascista”.... cosas de los populistas xenófobos....
  Pere Gallerí 05/12/2020 11:52 am
  Coses dels espanyolistes atontadets. Sembla que que dos tribunals pels mateixos fets un condemni i l'altre absolgui, no els fa veure que deixen el país que diuen que tant estimen amb el cul a l'aire davant del món. Amb patriotes així val més fer-se apàtrida.
  LSO 05/12/2020 3:49 pm
  Quien se crea que la absolución, es mérito de la abogada, (que seguro que es buena) pero en un estado represivo no importan los méritos como abogada, pues bien quien se crea esto, es bastante inocente, el estado sabía que Trapero si quedaba libre sería el mejor colaboracionista, del estado para reprimir el independentismo, que pena que una persona que pasaría a ser héroe, prefiera ser villano.

Nou comentari