El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una sortida de via d’un trailer permet enxampar un camioner irlandès torradíssim a la Garrotxa
  • CA

Sort que va encastar sol el camió. Aquesta és una de les frases dels testimonis que van veure aquest divendres al vespre com un camioner sortia de l’N-260z al punt quilomètric 80,3, a l’alçada de Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa. El camioner anava absolutament pitof. Concretament, a la primera prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu d’1,31 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, més de vuit vegades la taxa màxima permesa per un conductor professional.

Segons la policia, una ptarula realitzava un control en una carretera paral·lela, a l’A26 quan van veure com el vehicle sortia de la via i quedava encastat al voral. Ràpidament, els mossos es van dirigir al lloc dels fets per auxiliar al conductor, quan van constatar que l’ajuda que li faltava era dormir la mona. Els agents van detectar “una clara simptomatologia de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques”. L’ull dels agents no va fallar. I les proves d’alcoholèmia van donar fet de la borratxera que portava a sobre.

L’home, a qui li consten antecedents per fets similars, va passar el dia 8 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. El conductor té 40 anys, de nacionalitat irlandesa, i va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i negar-se a sotmetre’s a les proves.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a maig 11, 2021 | 08:20
    ciutadà maig 11, 2021 | 08:20
    No m'estranya: el whisky irlandés és dolentíssim. Parlant seriosament: com és possible que hi hagi gent tan infinitament inconscient com per a beure d'aquesta manera havent de conduir, i conduir un camió?. Una cosa és passar-se una miqueta, unes centéssimes (a qui no li ha passat) i una de ben diferent és beure vuit vegades més del límit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa