El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un borratxo encasta el cotxe contra un arbre i deixa tres ferits
  • CA

Un noi de 19 anys, engatat, va encastar el cotxe contra un arbre i va deixar tres ferits, un d’ell greu. Així ho informen els agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona que el passat 5 de febrer, dissabte, van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i un delicte de lesions per imprudència greu.

El sinistre es va registrar al voltant de dos quarts de cinc de la matinada, quan els Mossos van rebre l’avís que s’havia produït un accident a la carretera GIV-5147 al seu punt quilomètric 3,9, al terme municipal de Camós (Pla de l’Estany). Les primeres informacions alertaven que un turisme havia sortit de la via i havia impactat de forma violenta contra un arbre.

En arribar la patrulla de trànsit a l’escenari de fets, van constatar la topada i van trobar els quatre ocupants ferits. Dos dels ferits, que eren menors d’edat, van resultar ferits menys greus, però un altre dels ocupants va resultar ferit molt greu i va ser traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Josep Trueta de Girona. En canvi, el conductor del cotxe només va patir contusions lleus.

Tot i la gravetat del moment, els agents van copsar que el conductor no hi era tot, i que s’entortolligava tant amb la parla com amb els moviments, tenia tots els números d’anar begut. I efectivament,en fer-li el test de detecció d’alcohol, va donar un resultat de 0,81 mg/l, és a dir, més de cinc vegades superior al límit permès ja que feia menys d’un any que disposava del permís de conduir.

Davant les evidències, els mossos van detenir el conductor del cotxe per conduir ebri i per un delicte de lesions per imprudència greu. El detingut, sense antecedents, va passar el diumenge dia 6 a disposició de Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa