El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben un home mort a casa seva amb els genitals amputats
  • CA

Un veí de Palau-Solità Plegamans ha sigut trobat aquest diumenge a primera hora de la tarda mort a casa seva i amb els genitals amputats. Segons ha sabut El Món. la víctima ha sigut localitzada per la policia arran de l’avís d’un veí que hi ha trucat perquè feia massa hores que no el veia i ho trobava estrany.

Quan hi han arribat, els Mossos d’Esquadra han trobat l’inquilí del pis mort, estès a terra i amb els pantalons abaixats. A la zona dels genitals hi tenia un tall profund i no hi havia ni el penis ni els testicles. L’escena del succés es completava amb una quantitat considerable d’excrements de gos escampats per l’habitatge, amb dos gossos també presents.

Després d’un primer examen ocular, que s’haurà de confirmar amb l’autòpsia per arribar a conclusions definitives, el forense s’inclinava en principi per descartar que la mutilació hagi sigut per mossegades dels gossos que hi havia a la casa, ja que semblava que es tractava d’una amputació feta amb alguna mena d’estri. El forense també ha indicat a primer cop d’ull que li semblava que la mort es podria haver produït en un altre lloc i després el cadàver hauria sigut dipositat a casa de la víctima en la posició i la situació que s’ha trobat. Tanmateix, fins que no es faci l’autòpsia no se sabrà del cert què ha passat. Els investigadors d’homicidis dels Mossos s’han fet càrrec del cas per aclarir els fets, tot i que podria tractar-se d’una mort natural i s’haurà de concretar definitivament si la mutilació ha sigut obra dels gossos o bé hi ha intervingut una altra persona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa