Tiroteig mortal en un cementiri en el dia de Tots Sants. Un home de 45 anys ha mort aquest dilluns a conseqüència d’un tiroteig que s’ha produït en el cementiri del municipi de Torrent, al País Valencià, segons ha avançat El Mundo. En el moment dels fets -passades les 10 del matí- ja hi havia molta gent a l’interior del cementiri com passa cada any en aquesta festa tan assenyalada. Una altra persona, d’uns 70 anys, ha mort en el mateix moment a causa d’un infart provocat per l’ensurt del tiroteig.

Segons fonts policials del diari espanyol, la primera víctima ha rebut un tret per l’esquena, que li ha causat la mort immediatament. A més, s’han registrat més ferits a conseqüència d’aquesta baralla entre dues famílies rivals d’ètnia gitana, sempre segons aquest diari. La policia informa que almenys una persona es troba en estat molt greu.

A banda, fonts policials han confirmat que una segona persona, ha mort a causa d’un infart per la commoció. Per tant, aquesta persona no estava implicada directament en el tiroteig. Al lloc dels fets s’hi han traslladat els serveis sanitaris, que han atès els ferits. També hi han anat agents de la policia local i de la policia nacional, que estan investigant el que ha succeit per confirmar l’hipòtesi de les famílies gitanes. El que sí que descarten les autoritats és que es tracti d’un atac terrorista. De moment es desconeixen els autors dels trets, tot i que el diari espanyol assegura que la policia ha confirmat la implicació en la batussa del clan dels Bocanegra. De fet, la víctima per arma de foc pertanyeria a aquesta família, així com el ferit greu.

Comentaris

  S’ha de vigilar d’aprop a aquesta xusma! Novembre 01, 2021 | 14:45
  Se’ls a de castigar o fer fora de país si no saben conviure amb altre gent que ni siguin de la seva raça. Als Monegros ,per exemple, hi ha molt lloc…
   POST DATA Novembre 01, 2021 | 20:01
   Com qualsevol ciutadà. Qui cometi un delicte ha de ser jutjat i empresonat.
  Gonzalo Novembre 01, 2021 | 15:05
  Mucho recalca lo de " diario español". Este digital también lo es.
   Josep Novembre 01, 2021 | 15:31
   No gonzalo, no , aquest diari és catala
   El gunçal es gitano! Novembre 01, 2021 | 17:51
   Ja feia prou podor...

Nou comentari