Dos joves aconsegueixen robar 82 mòbils en una discoteca

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge dos joves de 19 i 22 anys pel robatori de fins a 82 telèfons mòbils d’alta gamma en una discoteca de Viladecans (Baix Llobregat). La detenció va ser possible gràcies a la perícia del personal de seguretat del local que va sospitar dels joves en veure’ls sortir amb pressa del local i movent-se amb dificultat. Portaven jaquetes llargues i amb moltes butxaques on havien ocultat el seu botí, informa l’agència ACN. Els vigilants els van poder retenir fins a l’arribada d ela policia. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs després de prendre’ls declaració. Fins al moment ja s’ha aconseguit retornar 43 aparells als seus propietaris.

D’altra banda, aquest dilluns a la tarda s’ha produït un fet curiós al voltant del robatori d’un altre mòbil en un festival a Barcelona, informa el Tot Barcelona. La víctima del del robatori era un guàrdia civil que gaudia com a assistent al festival de música Brunch -In the City-, una festa de música electrònica en directe que se celebrava al Parc del Fòrum des de les 13 hores fins a les 22 hores. L’agent anava acompanyat d’un guàrdia urbà de Barcelona, que va trucar a altres agents del cos policial municipal que estaven de servei, en adonar-se que havien patit un robatori.

Policies de la Urbana es van personar fins al lloc dels fets, a la Rambla Prim, 2-4, al barri del Poblenou, i van poder arrestar als infractors. El balanç de la jornada: quatre detinguts per haver comès un delicte de furt; havien sostret fins a 14 telèfons mòbils, un d’ells el del guàrdia urbà. El robatori de telèfons mòbils és un fet molt habitual en la majoria de grans festivals que celebren arreu del país, especialment els que tenen lloc a Barcelona. Els lladres aconsegueixen botins importants d’aparells.

Nou comentari