El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Sànchez, aïllat pel coronavirus
  • CA

L’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i líder de la Crida Nacional, Jordi Sánchez, es troba a la infermeria del centre penitenciari de Lledoners on compleix condemna per sedició i independentista.

El pres polític es troba en règim d’aïllament arran d’haver estat en contacte COVID durant un permís atorgat pel 100.2 de la legislació penitenciària al que poden ostentar els presos en segon grau. Fonts del seu entorn asseguren que es troba bé i, de moment, no presenta símptomes.

De fet, s’ha activat pel protocol previst per la Direcció Penitenciària a petició del mateix Sànchez. En assabentar-se que havia estat en contacte amb una dona que presentava simptomatologia assimilable a la del coronavirus.

Així, en arribar a la presó ho va comunicar voluntàriament a la direcció del centre que el va ingressar en aïllament fins a confirmar si la persona de contacte tenia el virus. Amb aquesta decisió Sànchez s’ha quedat sense el permís extraordinària de 72 hores de cap de setmana i avui no ha pogut fer el seu treball de voluntari. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa