El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Investiguen quatre menors per una violació en grup a una nena de 13 anys a Salou

Els Mossos d’Esquadra investiguen quatre menors per una presumpta agressió sexual en grup a una nena de 13 anys a Salou, segons ha avançat el Diari de Tarragona i han confirmat fonts de la policia catalana. Dos dels menors han ingressat en un centre després de passar a disposició judicial, mentre que un altre està en llibertat vigilada i un quart és inimputable perquè té menys de 14 anys. Els fets haurien tingut lloc el passat mes d’octubre a casa d’un dels investigats, però no s’ha denunciat fins que un dels progenitors va veure unes amenaces a la filla.

Arran de la denúncia dels pares, els Mossos d’Esquadra van començar a investigar i aquest dimarts van detenir tres dels menors, que tindrien 16 anys, segons les primeres informacions. El quart, que és el germà d’un dels investigats, no se’l va poder detenir perquè com és menor de 14 anys és inimputable. Després de passar a disposició judicial, la Fiscalia de Menors va demanar l’internament a un centre de dos dels menors i la llibertat vigilada per l’altre. El jutjat va accedir a la petició del ministeri públic.

Dos menors internats per risc de reincidència

El jutge va decidir internar els dos menors en considerar que es troben en una situació de risc de reincidir i després de l’avaluació tècnica es creu que hi ha risc que no compareguin davant la justícia perquè tenen una situació familiar complicada, sense límits ni control parental. A més, un d’ells tenen oberts 10 expedients per robatoris amb força, furts i robatori de vehicles; i l’altre en té quatre per robatoris i furts. El noi que ha en llibertat vigilada té prohibit acostar-se a menys de 100 metres de la víctima, amb qui tampoc es podrà comunicar.

És la cinquena agressió sexual en la qual agressors i víctimes són menors que ha sortit a la llum en poques setmanes. S’ha produït incidents similars a Esparreguera (Baix Llobregat), El Vendrell (Baix Camp), Rubí (Vallès Occidental) i Badalona (Barcelonès).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a març 16, 2023 | 11:55
    Gonzalo març 16, 2023 | 11:55
    Otro caso más de violación realizadas por menores de edad. Podrían decir la nacionalidad o etnia de los agresores. Aunque no creo que sea muy difícil de imaginar. Resumen: si traes tercer mundo, te conviertes en tercer mundo. A disfrutar lo votado! Welcome refugiees! De mena a mena y viola porque le toca.
  2. Icona del comentari de: Clara a març 16, 2023 | 13:49
    Clara març 16, 2023 | 13:49
    La insostenible freqüència amb que es donen aquests casos posa de relleu la miserable benevolença i superficialitat amb que es tracta un delicte tan greu. Abonant una, en diuen, obertura mental, els estaments, i els clans feministes especialment, s'estan carregant els valors associats a les sensibilitats lligades a una relació poc o molt emotiva-afectiva per promoure una pràctica instintiva, experimental i promíscua de plaer que banalitza les relacions sexuals i, de rebot, les violacions. El ridícul nom donat a la llei que penalitza les agressions ja ho diu tot. Per postres, els bonistes de torn diuen que l'autèntica víctima és l'agressor i que se l'ha d'ajudar perquè pobreeeeéreet ve d'una familia desestructurada... i la noia a qui li han fotut la vida sensera? Ah, sí! Una mica d'ajuda psicològica. Crec que no es pot descartar la influència que hi poden tenir determinades drogues, perquè el fenòmen es dona molt i en persones que no diries. S"ha de posar el delicte a la categoria de GRAVÍSSIM i TOTHOM HO HA DE SABER.
    • Icona del comentari de: Gonzalo a març 16, 2023 | 14:22
      Gonzalo març 16, 2023 | 14:22
      Si es menor de edad, da igual la edad que tenga, retirada de la patria potestad a los padres e ingreso en un correccional de menores. Cuando cumpla los 18 años, directo a la cárcel. A cumplir su condena. Pero no. Aquí, como bien dices, encima el violador es la víctima. Así nos va.
  3. Icona del comentari de: Prou mentides a març 16, 2023 | 18:24
    Prou mentides març 16, 2023 | 18:24
    No se sap si és violació. Prou de publicar mentides. Sou uns sensacionalistes! Sembleu aquell diari groc digital que publica en Catanyol
  4. Icona del comentari de: Pena d'article a març 16, 2023 | 18:25
    Pena d'article març 16, 2023 | 18:25
    Títol incorrecte
  5. Icona del comentari de: Jules a març 16, 2023 | 18:52
    Jules març 16, 2023 | 18:52
    A veure quan els investiguen perque algu els ha clavat un ferro roent pel cul. "El sender del just esta bloquejat per tot arreu per les iniquitats de l'egoista I la tirania del malvat, beneit sigui aquell que per caritat I bona voluntat es pastor del feble en les ombres, doncs ell guarda al seu germa I troba els infants perduts, I jo destruire amb gran venjança I ira furiosa aquells que intentin destruir als meus germans. I sabreu que soc el Senyor quan desencadeni la meva venjança sobre vosaltres". Ezequiel, 25,17.
  6. Icona del comentari de: Fran BCN a març 16, 2023 | 19:51
    Fran BCN març 16, 2023 | 19:51
    Segur que devien portar rinxols al cap i rapats pels cantons, clàssic dels nòrdics oi?...(mode ON irònic)
  7. Icona del comentari de: Avisem les nenes a març 17, 2023 | 09:57
    Avisem les nenes març 17, 2023 | 09:57
    Dues preguntes: què hi feia una nena en una festa i com és que accepta anar a un pis amb uns vailets? Cal educar les nenes-noies-dones. Pot ser veritat que es doni amb menors que provenen d'una cultura de més sotmetiment de la dona i amb una sexualitat acceptada entre els més joves? Sento per ràdio que no és tan greu la pornografia a Internet. Caram. De fet sembla que ha va bé parlar de violacions, així es tapen d'altres problemes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa