El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Investiguen un professor per tocaments a dues nenes a l’institut de Bagà

Els Mossos d’Esquadra estan investigant dues denúncies per presumptes agressions sexuals a dues alumnes de 12 i 13 anys a l’institut de Bagà. Segons avança Regió 7, l’autor d’aquests tocaments seria un professor d’aquest institut, que per ara no està detingut. Les famílies de les víctimes el van denunciar a la comissaria de Berga aquest dilluns a la tarda i els Mossos han iniciat una investigació, segons ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies. L’alcalde de Bagà, Joan Oña, ha explicat que l’institut Alt Berguedà ja ha activat el protocol per agressió sexual un cop s’ha conegut la denúncia de les dues nenes. “Des de l’Ajuntament ens posem a disposició per esbrinar què ha passat, arribar al fons de la qüestió i que es depurin responsabilitats”, ha afegit l’alcalde.

Lateral d’un dels nous vehicles dels Mossos d’Esquadra presentats al Complex Egara / CME

Un cineasta empresonat a Valls per violar durant dos anys a una nena

No és l’única denúncia per agressió sexual que s’ha registrat en els últims dies. Aquest mateix divendres es va saber que el jutge havia decretat presó per a Martí Guarch, un cineasta d’Alcover detingut dijous per haver abusat presumptament d’una nena de 12 anys durant dos anys. El jutjat de guàrdia de Valls va decretat la presó provisional, comunicada i sense fiança, per a aquest jove de 23 anys, investigat per una presumpta agressió sexual a una menor que ara té 14 anys. La jutgessa va prendre-li declaració divendres i va entrevistar-se amb la víctima. Va prendre la decisió d’empresonar-lo el mateix dia.

Presó provisional per un agressor sexual de Vilanova i la Geltrú

L’altre cas que ha transcendit en els últims dies ha estat el d’un agressor sexual a una menor a Vilanova i la Geltrú. El detingut, un jove de 21 anys d’origen paraguaià, ha estat empresonat després que la nena presentés una denúncia per violació al seu pis de Vilanova. S’havien conegut a Barcelona i el detingut tenia coneixement de l’edat de la víctima, 13 anys. Segons els fets que recull el jutge, un cop al pis del detingut aquest va despullar la nena i la va penetrar vaginalment. Després d’ejacular la va obligar a fer-li una fel·lació i la va amenaçar amb què si ho explicava a algú “seria pitjor”. La víctima ho va explicar i aquest home ha estat empresonat per una presumpta violació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa