Un home de 74 anys mor en un accident laboral i el troben l’endemà

Un accident laboral a una fàbrica de preparació de formigó a Constantí, el Tarragonès, va provocar la mort, aquest dimarts a la tarda, d’un dels treballadors. La víctima té 74 anys i és veí de Vinyols i els Arcs (Baix Camp), i no se l’ha trobat fins a aquest dimecres al matí, moltes hores i tota una nit després de l’accident. En un comunicat aquest dimecres, els Mossos d’Esquadra han anunciat que l’home hauria resultat ferit de mort en bolcar el camió que estava conduint ahir a la tarda.

Segons el relat de les autoritats catalanes, pels volts de les set del matí d’aquest dimecres, un treballador de l’empresa ha enviat un avís als Mossos d’Esquadra en trobar-se el cos sense vida d’un dels seus companys i un camió tipus banyera malmès, al mateix recinte de la companyia, ubicada al camí de les Gavarres de Constantí. Segons les primeres informacions, els fets haurien passat la tarda abans mentre el treballador estava descarregant sorra amb el seu camió. Per raons que encara es desconeixen però s’estan investigant, el camió hauria bolcat i li hauria provocat la mort, tot i que no se sap si de manera instantània o no.

Tot i que al lloc dels fets si han traslladat diverses patrulles i un indicatiu del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) no han pogut fer res per la vida del treballador. Així doncs, tal com han explicat, la policia catalana ja ha posat els fets en coneixements del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals. Ara s’hauran d’investigar tots les circumstàncies del cas, començant per una autòpsia que permeti fixar amb precisió la causa de la mort i en quina hora s’hauria produït. Una altra dada que crida l’atenció –si no és cap error– és que la víctima, que era de nacionalitat espanyola –per tant es descarta que estigués en situació irregular– tenia 74 anys, força per sobre de l’edat de jubilació, i estava fent una feina física pesada, una situació poc freqüent.

Nou comentari