Una dona mata el marit a Manresa amb una ganivetada al cor

Crim al carrer Purgatori, 3 de Manresa, situat al barri de les Escodines, al sud-est de la capital del Bages. Una dona ha matat presumptament el seu marit apunyalant-lo al cor després d’una discussió, segons ha avançat en un tuit la periodista Anna Punsí i han confirmat els Mossos d’Esquadra a aquest diari. Ha estat ella mateixa qui ha trucat la policia dient que havien discutit i que en un moment donat li ha clavat un ganivet al pit. La víctima, Jorge C. G, tenia 48 anys i segons la seva parella discutien sovint. Una d’aquestes discussions ha acabat amb l’assassinat d’aquest home en mans de la seva parella. El metge del Servei d’Emergències Mèdiques ha observat una ganivetada incisa a la zona del cor. La presumpta assassina ja està detinguda i s’han activat els serveis d’investigació dels Mossos.

Dues punyalades al pit en poques hores

A banda d’aquest crim aquesta matinada se n’ha produït un altre al barri de Sant Andreu, a Barcelona. Un home ha mort apunyalat a la plaça de Can Fabra a la una de la matinada. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Barcelona està investigant la mort d’aquest home després de rebre l’avís per una baralla multitudinària. De moment es desconeixen els motius del presumpte assassí. Tampoc ha transcendit si l’agressor ha estat identificat.

Després de l’avís, diversos agents de seguretat ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van arribar al lloc dels fets i van localitzar una persona amb una ferida al pit. Aleshores, els mateixos agents van efectuar maniobres de reanimació fins que va arribar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) del departament de Salut de la Generalitat, que va traslladar el ferit a un centre hospitalari. Malauradament, poques hores després la persona va morir al mateix centre hospitalari en no poder superar la gravetat de les ferides.

El cas de l’assassí de la Vila Olímpica

Fa menys de 10 dies va transcendir la mort de l’assassí de la Vila Olímpica. Valentín Moreno, com s’anomenava la víctima, va ser tirotejat per l’esquena a Sant Adrià del Besòs. La persona que va posar fi a la seva vida anava en bici quan va cometre el crim. Moreno, posteriorment a l’homicidi en què va estar implicat la nit abans de fer 18 anys i pel qual va ser sancionat amb vuit anys d’internament, en virtut de la Llei del Menor, va ser entrenador a un club de futbol. Un club que el va acomiadar a través d’un comunicat on lamentava la mort de l’assassí de la Vila Olímpica. “Descansa en pau, crack, van dir.

Comentaris

  Joan Novembre 28, 2021 | 13:31
  Compañeros Agents Rural's de Catalunya. No os queda otra, "A morir con las Botas 👢 Puestas" del curro a los 67 y tantos años cumplidos . . .
  Manel Novembre 28, 2021 | 13:59
  Teniu molt poca vergonya associant la violència a la parella amb una baralla al carrer. La violéncia feminista o de gènere femení també existeix i encara que sigui minoritària, no està bé discriminar els casos. Les minories sempre acaben discriminan d'altres minories. Finalment, ningú es lleva al matí pensant, avui mataré a la meva parella. Sempre existeix un rerefons i detonant que no és justifació però si que és causa. Curiós que mai s'en parla.Ningú mata per matar a no ser que hi hagi una psicopatia
  Ricard Novembre 28, 2021 | 15:36
  Violència femellista, no?
  ciutadà Novembre 28, 2021 | 16:09
  I aixó no és violència femellista (que no feminista)?. Cert que de casos així n'hi ha pocs. Però n'hi ha.
  Albert Novembre 28, 2021 | 17:19
  Sortirà algú al carrer a protestar? Es farà alguna protesta davant dels ajuntaments? Estem parlant de violència?
  Ha estat l'heteropatriarcat Novembre 28, 2021 | 21:15
  Al final la culpa la tindrà el mort per ser home. No sé com s'ho fan però quan les hi interessa sempre giren la truita.
  Doctor Strangelove Novembre 28, 2021 | 21:43
  Vox són els únics que poden posar una mica de senderi a tot això de la violència familiar, que NO masclista! Doc.

Nou comentari