Condueix 30 quilòmetres en contra direcció a l’AP-7 amb un cadàver com a copilot

Els Mossos obren una investigació

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un home per circular més de 30 quilòmetres en contra direcció a l’AP7 a l’Alt Empordà amb un cadàver al seient del copilot. Segons fonts properes al cas, quan el conductor ha tingut l’accident a l’alçada de Jafre (Baix Empordà), han inspeccionat el vehicle i han localitzat el cos d’un home tapat amb una manta. Les primeres informacions no apunten a una mort violenta. Un cop fet l’aixecament del cadàver, els forenses li faran l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal de Girona per determinar la causa de la mort. Segons les mateixes fonts, els dos homes serien parella. Tant el conductor com l’home mort són estrangers.

Cap a quarts de dotze del matí, un vehicle que circulava en sentit nord per l’autopista i estava a punt de creuar la frontera ha girat cua de cop. Des d’allà i fins a la sortida 5 –la que porta cap a l’Escala- el cotxe ha anat en contra direcció, fins que ha sortit de l’autopista i ha començat a enfilar carreteres secundàries. Els Mossos d’Esquadra, que han desplegat diverses patrulles per interceptar-lo, l’han pogut atrapar a l’alçada de Jafre (Baix Empordà). Allà, el conductor ha tingut un accident i ha sortit de la carretera. Després de detenir-lo, la policia ha traslladat el conductor a la comissaria de la Bisbal.

Comentaris

    Català 08/04/2021 4:15 pm
    Caram! Llavors diran què els que escriuen novel·les policíaques son uns exagerats. La realitat sempre supera a la ficció.

Nou comentari