El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amb el carnet retirat, beguda i, a sobre, atonyina els Mossos
  • CA

Un veritable triplet. Així es pot descriure el hat-trick al volant d’una dona que va ser enxampada pels Mossos d’Esquadra de Trànsit amb una mona de campionat, amb el carnet de conduir retirat pel jutge i a més, va agredir els agents quan aquests la van denunciar.

Aquesta és la tragicomèdia que van viure els policies el passat 3 de febrer, dijous, quan cap a les onze de la nit, van trobar una dona de 47 anys, que no amagava la seva generosa borratxera mentre havia abandonat el vehicle al voral de la carretera N-II al punt quilomètric 765 sentit sud, al terme municipal de Biure (Empordà).

Un cop constatat per part dels agents que la conductora estava il·lesa i no havia pres més mal que el de l’alcohol al fetge, van dedicir identificar-la i fer-li la prova de l’alcohol. Evidentment, van fer bingo. La màquina de les alcoholèmies va certificar les sospites, la senyora va donar un resultat positiu d’1.09 i 1.23 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, quadruplicant la taxa màxima permesa.

Però aquí no acaba la història. Ni de bon tros. En consultar les seves dades, les alarmes es van disparar. Li constava una suspensió temporal del permís de conduir amb data de finalització l’any 2024, emès per un jutjat penal. La patrulla no va tenir més remei que detenir-la. Una decisió que la dona va païr malament, com l’alcohol, i va decidir oposar-se. Així que va agredir, lleument, els agents.

Tot i l’ímpetu de la dona, els agents la van poder arrestar com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària per conduir després d’haver estat privada cautelarment del permís de conduir per decisió judicial, un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat. La detinguda, va passar el dia 4 a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Noè a febrer 09, 2022 | 11:39
    Noè febrer 09, 2022 | 11:39
    Llibertat amb càrrecs?quina merda de justícia que tenim,carnet retirat de per vida i una bona temporada a la pressó,qui collons ha de complir les normes amb aquests càstigs tan severs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa