El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borratxo, parlant pel mòbil, amb el carnet retirat i passant dels Mossos a l’A7
  • CA

Si fos un cotxe, gairebé seria full equip. Els Mossos han informat de la detenció d’un home que conduïa per l’A7 fent ziga-zagues, begut, amb el carnet retirat per ordre judicial i fent cas omís als avisos de la policia. Tot un catàleg de fets delictius de circul·lació. Els fets van passar aquest dissabte, quan els Mossos van rebre diversos avisos d’un conductor que circul·lava perillosament per l’autovia.

Minuts després, una patrulla de trànsit que feia recerca per aquesta via va veure com un cotxe, que coincidia amb la descripció aportada pels testimonis, s’incorporava des de la carretera A-27 a la A-7 sense respectar el cediu el pas mentre anava parlant pel mòbil.

La patrulla va donar indicacions clares d’aturar-se al conductor del vehicle fent ús dels llums prioritaris però l’home va fer cas omís i va continuar circulant fins que els mossos el van poder aturar amb seguretat dos quilòmetres més enllà. En fer-li la prova de l’alcoholèmia, van constatar les seves sospites, el conductor anava molt engatat. En concret, 0,57 mg/l, més de dues vegades la taxa màxima permesa. A més, en comprovar els antecedents els agents van confirmar que l’home tenia el permís de conduir suspès judicialment fins al novembre d’enguany.

Per tot plegat, els mossos van immobilitzar el vehicle i van detenir el conductor pels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i conducció sense permís de conduir. El detingut, de 38 anys, nacionalitat boliviana i veí de Tarragona, amb antecedents per delictes contra la seguretat del trànsit, va ser citat diumenge per a la celebració d’un judici ràpid a Tarragona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a juliol 19, 2021 | 19:08
    Josep juliol 19, 2021 | 19:08
    Púrria de gent
  2. Icona del comentari de: ciutadà a juliol 19, 2021 | 20:31
    ciutadà juliol 19, 2021 | 20:31
    Hi ha cada "Crack"......

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa