S’amagava la cocaïna i la marihuana als testicles i la venia al parc

Els Mossos d’Esquadra de Granollers han arrestat un narcotraficant que tenia l’entrecuix com a magatzem de transport. De fet, el van enxampar dilluns passat amb 32 bossetes de plàstic i 13 embolcalls de cocaïna que, segons la policia, portava amagada a les seves “parts íntimes”. El detingut és un home de nacionalitat senegalesa, de 44 anys i està acusat d’un delicte de tràfic de drogues.

Atès el relat de la policia, l’home estava al parc de la Malagarba, a Granollers, cap a les vuit del vespre. Una patrulla que feia el servei de prevenció, va observar com el futur arrestat es neguitejava davant la presència policial, i immediatament va llençar una bossa que portava amagada dins l’entrecuix, als testicles. El paquet, de droga, el va llençar a sota d’un vehicle que tenia estacionat just davant seu.

Els agents s’hi van dirigir immediatament i en recollir la bossa van constatar les seves sospites. A dins hi havia 32 bossetes de plàstic amb marihuana al seu interior i una caixa amb tretze embolcalls de cocaïna. Tot això ho portava clandestinament a les seves parts íntimes. A més, l’home portava 65 euros en bitllets fraccionats, un senyal tòpic, pels investigadors que es tractava d’efectiu provinent de la venda d’estupefaents.

Els agents “davant les evidències” i en veure que s’havia reduït ostensiblement el bulto del seu entrecuix va optar per detenir-lo com un pressumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. De fet, no era la primera vegada que els Mossos l’emmanillaven. L’arrestat ja tenia un historial gruixut que comptava amb cinc antecedents policials anteriors -alguns per motius idèntics, va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta a l’espera que el citi el jutge. Els Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Nord treballen la vigilància perimetral del parc on els veïns s’han queixat de la venda de narcòtics per consum individual.

La droga confiscada, cocaïna i marihuana, en dosis de consum propi/Mossos

Nou comentari