El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Txarango diu adéu sense poder acomiadar-se als escenaris
  • CA

El grup musical català Txarango ha comunicat que posa punt final a la seva trajectòria a través de les xarxes socials. L’escrit expressa que “tot viatge té un principi i un final i ara ha arribat el nostre. Avui, amb l’alegria de qui sap que ha pogut viure una aventura extraordinària, us comuniquem que ho deixem aquí”.

El grup ja havia anunciat l’any 2019 que es retirarien després de gravar un últim disc, “De vent i ales”, i d’una última gira de comiat titulada “El gran circ”. La pandèmia va capgirar tots els plans de Txarango i va obligar la banda a cancel·lar aquest tour on tenia previst acomiadar-se dels seus seguidors.

Els seguidors del grup tenien l’esperança de viure un últim concert dels catalans al Clownia Festival, que precisament organitza Txarango. Aquest esdeveniment havia de tindre lloc entre el 23 i el 26 de juny del 2022 després que s’hagi posposat durant els dos últims anys. No obstant això, el festival s’ha suspès perquè l’única banda que havia confirmat la seva participació era Txarango. Els organitzadors han explicat a través de les xarxes socials que “la incertesa sobre les restriccions en els esdeveniments culturals ens fan impossible planificar el festival en les condicions que ens agradaria”.

Txarango tanca d’aquesta manera una carrera d’onze anys. El grup ha assegurat en el seu comunicat de comiat que “tanquem una aventura molt gran conscients que aquest és el seu darrer gran aprenentatge; aprendre a tancar, a desaprendre, a acomiadar amb tota la seva dimensió i la seva lleugeresa”. A més, la banda no tanca la porta a saldar el seu deute pendent amb els seguidors d’acomiadar-se a través un concert: “Sabem que ens ha quedat pendent un comiat als escenaris, potser un dia el camí i les condicions ens deixen fer-lo“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa