Missing 'path' query parameter

Catalunya, i els Països Catalans en general, cal descobrir-los, com a mínim, una vegada a la vida. L’enorme varietat de racons i paisatges, tant de muntanya com costaners, converteixen aquest extens conjunt de territori en un espai que atrau les mirades de la comunitat internacional. De fet, recentment, el diari britànic The Times ha publicat un llistat amb els vint-i-quatre destins més “excepcionals” i “exclusius” del món. Cada un dels destins seleccionats pel mitjà de comunicació anglès representa una visió que va més enllà de l’exclusivitat material, prioritzant la sostenibilitat, l’autenticitat, l’atenció al detall i la connexió amb l’entorn. Entre la vintena de destins d’arreu del món destaca Son Vell, un hotel que representa el “luxe sostenible” al cor de l’illa de Menorca, a les Balears.

Situat en una finca històrica del segle XVIII, aquest emblemàtic hotel menorquí destaca, segons el mitjà britànic, per la seva integració amb el paisatge de l’illa, cosa que ofereix una experiència de desconnexió total amb un enfocament en la sostenibilitat i la cultura local: “La seva arquitectura tradicional restaurada, l’oferta gastronòmica basada en productes locals i els seus amplis jardins ho converteixen en una opció ideal per als qui busquen exclusivitat sense renunciar a l’autenticitat”, argumenten. A banda, aquest hotel menorquí no és només un bon destí per desconnectar de la rutina, tal com apunten des del diari britànic, sinó també és un lloc adequat per descobrir els increïbles secrets de la gastronomia de les Balears. De fet, el restaurant de l’hotel forma part de la Guia Repsol -un dels grans reconeixements del món de la cuina.

Imatge de l’hotel Son Vell / Twitter

Un hotel amb preus molt elevats

Ara bé, cal tenir en compte que l’exclusivitat que elogia The Times -motiu pel qual inclou aquest hotel menorquí en el llistat dels destins més exclusius del món-, també s’ha de pagar. I es paga a un preu que no és apte per a totes les butxaques. Segons els preus publicats a la seva pàgina web, una nit per a una de les habitacions dobles senzilles -és a dir, que no tenen la categoria de suite-, té un preu d’entre 680 i 700 euros en temporada baixa. En canvi, en temporada alta, aquestes mateixes habitacions ja s’enfilen fins als 1.135 euros per nit, a banda que un dels requisits per poder fer una reserva -en temporada alta- és passar, com a mínim, tres nits. En aquesta mateixa línia, els preus de les habitacions amb categories superiors gairebé dupliquen els preus de les més senzilles -que ja són més grans que alguns pisos de Barcelona- en temporada baixa. És a dir, una suite costa 1.100 euros la nit de mitjana en temporada baixa. En canvi, en temporada alta, aquest preu es dispara fins als 2.000 euros per nit i persona, aproximadament. Aquest elevat conjunt de preus, doncs, combinat amb la ubicació i l’oferta gastronòmica, converteixen aquest hotel menorquí en un dels destins més exclusius del món.

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter