Tot el que necessites per preparar els teus àpats de Nadal, sense moure’t de casa!

S’apropen les Festes i se’ns gira feina: Hem de començar a decorar la casa, sortir a comprar els regals, acudir als sopars d’empresa i fer la compra per preparar els esperats i esplèndids àpats de Nadal.
Capraboacasa és la millor alternativa per fer les teves compres còmodament, des de casa i sense complicacions. A un sol clic tens tot el que necessites: Més de 12.000 productes i un ampli assortiment de productes específics de Nadal.
Fas la teva comanda de forma còmode i fàcil i t’ho porten a casa. Per l’entrega a domicili al mateix dia, cal consultar la disponibilitat a la teva zona.
A més, amb Capraboacasa podràs gaudir dels mateixos avantatges del Club Caprabo: Ofertes, cupons i descomptes per a famílies nombroses.

Entra ja a capraboacasa.com i fes la teva compra

Comentaris

  Anna Novembre 23, 2021 | 18:31
  A casa nostra sempre hem prepara't els àpats, en general i el de Nadal, de casa estant. El títol d'aquest article és confús, si et porten a casa àpats ja preparats i cuinats, poc que pots dir que els has preparats a casa teva (?!)
   Joan Novembre 30, 2021 | 15:25
   Ben pensat i ben escrit, Anna, coincideixo amb tu.
  Gavanenc Novembre 30, 2021 | 15:27
  Voleu dir que us preparin àpats fora de casa i sense fotre un brot.
  Negacionistaconspirador Novembre 30, 2021 | 21:20
  Millor compra productes locals i de qualitat."Aquest Nadal compra proximitat aquest Nadal productes locals de la terra de tota la vida.

Nou comentari