Serrat s’indigna en directe a Catalunya Ràdio i un presentador li demana perdó

Roger Escapa li ha preguntat si havia passat la Covid-19 i això ha generat el malentès

El cantautor Joan Manuel Serrat s’ha enfadat aquest dissabte en directe al programa El suplement de Catalunya Ràdio quan el conductor de l’espai, Roger Escapa, s’ha referit a ell com a persona d’edat avançada. Escapa ha preguntat a Serrat si ha passat la Covid-19, i el cantautor ha explicat que ha tingut “alguns episodis i alguns petits problemes, però tot molt senzill”. I ha afegit: “Que ningú es preocupi, si em veuen es poden acostar tranquil·lament”.

El conductor del programa ha aclarit que li feia la pregunta perquè fa dos anys va entrevistar Serrat per la Marató de TV3 i en aquesta havia explicat que havia superat “fins a tres càncers i que estava perfectament bé de salut”. “Ara amb tot això de la Covid-19, que afecta a més a la gent de més edat avançada, és un ensurt per a tots plegats, i nosaltres et volem veure als escenaris”, ha afegit Escapa.

El comentari no ha agradat gens a Serrat que ràpidament ha contestat: “Jo he vingut aquí a un programa d’amics, no a que m’insultin i em tractin d’edat avançada, jo soc vell, que és una cosa molt més seriosa”.

L’emprenyament del cantautor ha obligat Escapa a demanar-li disculpes: “Perdona, no era la meva intenció, de cap de les maneres”. Serrat ha acabat acceptant les disculpes: “Bueno, vale”.

Nou comentari