El primer premi de La Grossa cau al petit poble de Castellterçol

Castellterçol (Moinanès) ha estat el poble on aquest divendres ha caigut La Grossa de Cap d’Any. En aquest petit poble s’ha venut el nombre guanyador del primer premi del sorteig d’enguany: el 72656. Amb aquest número es poden guanyar 200.000 euros per bitllet, i el número màxim de diners a repartir amb per a aquest bitllet és de 10 milions d’euros.

Ara bé, si algú ha obtingut el nombre immediatament anterior (72655) o posterior (72657) podrà guanyar 2.000 euros per cada bitllet, 1.000 euros si coincideix amb les darreres quatre xifres, 250€ si coincideix amb les darreres tres xifres, 35 euros si es tenen les darreres dues xifres, i el reintegrament de 10 euros si es té l’última xifra del bitllet. En aquest cas, el número 6.

Castellterçol és un petit municipi ubicat a la comarca del Moianès de només 2.600 habitants. Ara bé, té l’honor de ser el poble on va néixer, l’any 1870, Enric Prat de la Riba, primer president de la Mancomunitat de Catalunya. És un municipi petit i muntanyós que s’ubica gairebé al cor de Catalunya. TV3 ha pogut parlar amb el president d’Activa Terçol, l’entitat que ha venut el número, i ha manifestat que ara mateix “estem sense tocar de peus a terra“.

Castellterçol, però, no ha estat l’únic poble que ha sortit vencedor del sorteig d’aquest divendres. Els primers afortunats han estat Girona, Gavà i Vidreres. Aquests tres municipis s’han repartit el primer cinquè premi, dotat amb 5.000 euros per bitllet. Els altres dos cinquens premis han caigut a Barcelona i Mollerussa. I un d’ells també s’ha repartit a través d’Internet.

Els quarts premis, dotats amb 10.000 euros cada bitllet, han caigut a Barcelona, Pallejà i Montgat, i també s’han distribuït a través d’Internet. Mentre que el tercer premi, guardonat amb 30.000 per bitllet, ha caigut a Gironella i també s’ha comprat a través d’Internet. El segon premi, dotat amb 65.000 per bitllet, ha caigut a Barcelona ciutat i també a Granollers.

Comentaris

    La Fenice Gener 01, 2022 | 10:58
    Els calificatius s'han de posar amb compte. Que un poble sigui petit o gran fins i tot per parlar de la "Grossa", les redaccions no cal que hi posin cullerada.

Nou comentari