El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La patronal de l’oci nocturn vol personar-se com a acusació popular al cas de la violació a Igualada
  • CA

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha condemnat l’agressió “covarda i perversa” que va patir una jove de 16 anys el passat dilluns a Igualada i ha enviat el seu suport als familiars de la víctima. A més, ha assegurat que la discoteca està col·laborant al màxim amb els Mossos d’Esquadra per ajudar a identificar i detenir els autors dels fets. La patronal de l’oci nocturn ha manifestat que està valorant la possibilitat de personar-se com a acusació popular en aquest cas.

D’altra banda, la Fecasarm ha assegurat que no permetrà que se segueixi posant en risc la seguretat dels seus clients i els seus treballadors. Per tal d’aconseguir-ho, ha demanat més presència policial en l’entorn dels locals de l’oci nocturn. Tanmateix, aquesta entitat té la intenció de reprendre la proposta de la patronal estatal de crear una llista de persones condemnades per delictes comesos en espais d’oci nocturn amb l’objectiu que no puguin entrar mai més en aquests locals.

L’Ajuntament de Masquefa, el poble on resideix la víctima de l’agressió sexual a Igualada, ha organitzat una concentració per condemnar aquests fets. 250 persones han assistit, entre ells veïns i amics de la víctima. Els participants han dut a terme un minut de silenci. L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, assegura que “Tot el poble se sent agredit”.

Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per identificar els autors d’aquest delicte sexual. La víctima continua ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu després d’haver rebut un fort cop al cap que li ha provocat una fractura al crani i patir un esquinçament vaginal de cinc centímetres i un anal de quinze. A més, la jove té l’esfínter destrossat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa